- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
ne kivirmasi ya dun de bugunde ayni seyi yazdim,okudugunu anlama kapasiten zayif belliki..hem sen niye bana sardin bu kadar anlamadimDun iyi kiviriyordun yok öyle demedim de böyle demek istedim diye şimdi n'oldu beybisi ?
Yoo kimse chpli değildi sana tepki verenlerin bence sen ne yazdığını bilmiyorsunyok chp liler vermis, burda chp en yuksek gorunuyor ya, chp lilere yazdim sanmislar :)
Niye sarayim sana dün ki yazdığın belli bana :) ağzından yok ben onu akp'lilere demedim diye birşey demedin bugün noldu da hayirdir yürek mi yedin ?ne kivirmasi ya dun de bugunde ayni seyi yazdim,okudugunu anlama kapasiten zayif belliki..hem sen niye bana sardin bu kadar anlamadim
neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsinYoo kimse chpli değildi sana tepki verenlerin bence sen ne yazdığını bilmiyorsun
neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin
Hah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diyeneyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin
iste ornegi..nerde yasiyorsun canim bagcilardami,yoksa gungorenmi :) erzak kutunuda aldinmi,attigin tas bir tarafima geldide..ay çok göz(!)ümde, anladın sen onu
bu üyeye noldu ki?Surada insanlar birbiriye konusuyor siz hala orada diyorsunuz ki Allah basimiza vermis
Suan gercekten böyle insanlarin oldugunu bilmiodum bu sitede ve bu dusuncenizi okuyunca mutlu oldum .. bencede o konu acilsin ve kufur edenler sizin dediklerinizg bi assalayanlar felan atilsin . Ve gercekten tebrik ediiyorum bu dusuncenizi . Bravo . Aslinda tebrik edilcek bi dusunce degil herkezin boyle olmasi lazim ama okadar az rastlaniyorki biz artik tebrik ediyoruz mutlu oluyoruz :)
ay cok korktumm..korksnlar belli,ailelerini kacirma plani yapiyorlarHah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diye
Neyse
Pazartesi günü görüşelim inşallah
Evladimin üzerine yemin ederim kalmayacak yanına
Hah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diye
Neyse
Pazartesi günü görüşelim inşallah
Evladimin üzerine yemin ederim kalmayacak yanına
Bu bölümde ceza yok ama soyledikleriniz yasal olarak suçtur arkadaşım.neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin
Beni onlar bağlamaz seninle bir fiil yarın ilgilenecegimay cok korktumm..korksnlar belli,ailelerini kacirma plani yapiyorlar
sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..Bu bölümde ceza yok ama soyledikleriniz yasal olarak suçtur arkadaşım.
ya bi git isine beBeni onlar bağlamaz seninle bir fiil yarın ilgilenecegim
Islemler daha hızlı ilerlesin diye de Türkiye parlamenterler birliğindeki abimizi devreye koyacağım görüntüyu aldım bimere de basvuracagim
Bak bu yemini şu sitede 5 yılı askindir yazarım asla kullanmadım ama evladimin üzerine and içtim ben bırakmam bunu yanına
Officem cok pis yemin ettimTovbe de be gercekten sununla mi ugrasacaksin kontes?
iddiasına varmısın?sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..
yap canim yap..baska isin yok belli..mahkemede gorusuruz..kim saniyorsun sen kendini be..karsinda kimin oldugunun farkindamisin sen..bende senin yanina birakmam..ettigin kufur duruyor,yazdiklarn ortadaOfficem cok pis yemin ettim
Yemin ederim tek telefona bakıyor mesele yapacağım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?