• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Anlamıyorum,KKdeki anketlerde CHP önde ya da kafa kafaya olur AKP ile hep. Normal seçimlerde nasıl çok farklı çıkıyor bu sonuçlar.

gerçekten mi:KK57:
ne içiyorsun sen,travma mı yaşadın 13 yaşında da öncesini hatırlamıyorsun.:KK64:
ben 48 yaşındayım 5-6 yaşımda bile net hatırladıklarım var:KK66:
Zorlarsam hatırlıya bilirim dediğimi hatırlatayım de 7 yaşından sonra yok ben de açıkcası . Aşağılama çabalarınızı başkasına saklayın. :KK14:

Zorlarsam hatırlıya bilirim dediğimi hatırlatayım de 7 yaşından sonra yok ben de açıkcası . Aşağılama çabalarınızı başkasına saklayın. :KK14:
20 yaşındasın,13 yaşından öncesini hatırlamıyorsun,nedenini sorunca aşağılama mı oluyor.:KK59:

gitme cnm ya sensiz siyasetin tadı çıkmaz :KK43:
ama şu durumda ben ne yorum yazabilirim nede okuyabilirim. feci durumda bölüm. kazene yazdım. bakalım ne diyecek. konu açacağım olmazsa oylama yapılsın. hakaret küfür bedduaya ban gelsinmi gelmesinmi diye

Anlamıyorum,KKdeki anketlerde CHP önde ya da kafa kafaya olur AKP ile hep. Normal seçimlerde nasıl çok farklı çıkıyor bu sonuçlar.
Cok basit, internet bilgiye kolay ulasabilen bir yer. Bilgiye ulasilan yerde akp nin oylari erir. ama bir de, bilgiye hic ulasamayan %10 luk bir kesim var, onu chp'den alin, akp ye koyun, oran ortada...

fakat benim ilgimi ceken husus, burada AKP nin bu kadar yuksek cikabilmesi.... demek ki kadinlarimiz, bilgiden ziyade farkli konular konusuyorlar bu forumda, ki bu da oldukca dogal. Sonucta bu forumun amaci siyasi bilgi paylasmak deigl, amacina yonelik dusunuldugunde, oranlar gayet normal.

ama şu durumda ben ne yorum yazabilirim nede okuyabilirim. feci durumda bölüm. kazene yazdım. bakalım ne diyecek. konu açacağım olmazsa oylama yapılsın. hakaret küfür bedduaya ban gelsinmi gelmesinmi diye
eskisi gibi takip edemiyorum ama sana yönelik saldırıların olduğunun farkındayım.bir yıldırma taktiği uygulanıyor.çekip gidersen onları sevindirirsin.hem kem söz sahibini yansıtır.

biri de bana akp yi eleştirdiğim için din kültürü öğretmenisin ama sol güruhun eteklerinde dolaşıyorsun demişti.çok şaşırmış vatandaş
Sol ya da sağ.
Ne saçma bir ayrım bu yahu. 80lerde kaldı bu seçimler.
Din kültürü öğretmeni olman senin istediğin partiye oy kullanmana neden engel olsun.
Çok sığ düşünüyor insanlar. Anlamsız şekilde hem de.

bence de yapilsin yoksa kazenin de basi agriyacak savcilikti avukatti.

Cok basit, internet bilgiye kolay ulasabilen bir yer. Bilgiye ulasilan yerde akp nin oylari erir. ama bir de, bilgiye hic ulasamayan %10 luk bir kesim var, onu chp'den alin, akp ye koyun, oran ortada...

fakat benim ilgimi ceken husus, burada AKP nin bu kadar yuksek cikabilmesi.... demek ki kadinlarimiz, bilgiden ziyade farkli konular konusuyorlar bu forumda, ki bu da oldukca dogal. Sonucta bu forumun amaci siyasi bilgi paylasmak deigl, amacina yonelik dusunuldugunde, oranlar gayet normal.

Yazmayayim diyorum ama yani ne demek istiyorsun? Bildigin laf cambazligiyla assagilamissin hem forumu! Hem forumdakileri! Hem AKP'ye oy verenleri.
Ne tuhafsiniz ya..

Ben dün şiirden gülmë krizine girdim çıktım forumdan, hala ssk diyen SGK nın genel sağlık sigortasının ne olduğunu bilmeyen, benim sigortam yok diyen, asgari ücreti devlet belirlemiyo diyen şahsa ne anlatırsınız, işte bunlar hep bilmemenin verdiği özgüven

İnanın dün açtım ben tekrar baktım GSS mevzuatına ki sağlık sektöründeyim kendimden şüphe ettim ama adam kendinden şüphe etmiyor, gene yazayım da kendini sigortasız zannetmesin, vatansızlar dahi şu an sigorta kapsamında, evli isen eşinden Bekarlar babadan yararlanıyosun, çalışıyorsan zaten sigortan var
Kendini çok bilmişmi zannediyosun sen ssk niye batmış diyen sen açıklamalara ssk yok artık diyen gene sen sen konuya ssk diye başladığın için o muhabbet öyle devam etti yoksa herkes biliyo ssk olmadığını meraklanma ayrıca şuan herkes sigortalı muhabbetinide sen yaptın geçmiş dönemlerde bebekleri bile sigortaladılar dedik sen tuttun şuan herkes sigortalı dedin biz şuan babanın kocanın üstünde sigortalı olmaktan bahsetmiyoduk lafları çevir istediğin gibi anla sonra kimse bişey bilmiyo bi sen biliyon

Back