Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
cevap vermeye bile degmez sana ve senin gibi düsuncede olanlara.ama ben dayanamadim yine.yaahu bu saydiklarin nerdeee.kim okuyamiyo kim ac ve daha kim kim kim?turbanimizla okuyabildiysek imam hatipler kuran kurslari bu kadar rahat nefes alabiliyosa biz okumusuzdur.hee ben yetisemedim bu doneme o ayri tabii.suanki cocuklarin agziyla konusuyorum.benim zamanimda kuran kurslari kapatildi turbanli lara yobaz dendi.suan nerdeyse carsafimizla okula gidicez.hatta belki giden bile vardir bilemicem.bu arada sehitlerimizi de agziniza almayin bi kere. yollara dogu illerinde mayini döseyen hdp li belediye baskanlari diilmi.onlarin icinde istiklal marsini bilmeyenler var cok normal cunku hic biri türk diil.ya bizzat ermeni ya da kokenli.kurtleri de kandiriyorlar kürt partisi diye ama baariz ermeni partisi pkk partisi...onlara verilecek oylarin hakki ahirette sorulacak o kimselere. ulkemizi suriye gibi yapmaya calisiyolar.bizlere de rus askerleri allah korusun saklasin tecavüz etttiginde bakalim kacicak bi yerimiz olcakmi.turkiye olarak suriyeye sahip ciktik ama bize kimse cikmicak...aklinizi basiniza toplayin hdp ne yaa.kardeslik partisiymis hahahhahaha ben buna gulerim iste.dunya savasina diil...

Bu forumda çok güzel düşünen insanlar da var. çok bilgili ve yazılarına hayran olduğum bir sürü kişi var. Biraz takip ettikçe görürsünüz :)

Gümrükten ilk müzik setimizi almıştı babam. Kıbrıs'tan o battaniyelerle lewis 501 gelmişti bana hiç unutmam
Iyice yaşlandık be Munem bu arada
abim bir lewis 501 almıştı o zamanlar.abim giydi,erkek kardeşim giydi,kız kardeşim giydi ve en son benim büyük oğlum giydi.düşünüyorum da ne sağlammıştı.bozulmamıştı bile.bizim için çok kıymetli.

Bunlar ezberletilmiş laflar, şu an hersey var her yer AVM, sonuç ne, biz ne üretiyoruz, sadece tüketime dayalı bir ekonomiye sahibiz, azıcık ekonomik parametrelerden anlayan insan bir gün bu sistemin patlayacağını bilir, ama bu cenaha çıkıp ihracat şu kadar arttı diyosun alkışşş, e ithalat ne durumda cari açık nedir diye soran yok bilmiyor çünkü bu kavramlari, ihracat arttı tamam zaten cuma namazına da gidiyorlar iyi birşeydir kesin

Eğitim için asla birsey yapmayacak bu adamlar çünkü kendileri diyor eğitim seviyesi arttıkça bize verilen oy azalıyor diye, eğitimi neden gldaha iyi hale getirsinler ki intihar olur bu

Kesinlikle dogru.
Insan psikolojisinin iki temel itici gucu vardir,
A) korku,
B) umit.

Korku, "biz gidersek ulke yikilir haaaa" diye kullanilir,
Umit de, "siz de eger akp ye yakin durursaniz, siz de bir gun balli ihale kapabilirsiniz" seklinde kullanilir.

Eh, bilimadamlari ugrassin dursun insan psikolojisinin derinliklerinin anlamaya, bizim ulkede tek bir cumle yetiyor,

"ama adamlar duble yol yapti." (icinde hem korku, hem umit, hem de mistizm var : )

Sanmıyorum. Bu çoğu kisinin genel düşüncesi.
Akpli degilse din düşmanı.
Nefret ediyorum boyle insanlardan.
evet pek çoğuna göre akepeye oy vermiyorsan başörtün de boşuna ibadetinde.neyse ben tüm enleri onlara veriyorum.Allah bizi biliyor nasılsa.

501 demeyin ya ağlicam. Ne değerli bir şeydi. Babam bana 100 marka yurtdışından almıştı. Çok havalıydım

Kimse evladini partisi kadar savunmuyor.. bir hatasinda hemen cakiyor agzinin uzerine.. ama is partiye geldim mi kendinden olmayana beddualar havada ucusuyor.. seviye yerlerde bile degil dun geceden beri ayip ayip.. koskocaman kadinlarsiniz bir de..

Tek başına iktidar olamazsam istifa edicem deyip olamayinca kiviran Ke mal a bile inananlar var hala ya yazık çok yazık

Bu mesajı kibledim.
Lütfen gören arkadaşlar da kiblesin...
Siyaset yapmak demek seviyeyi bu derece düşürmek olmamalı.
Birbirimize ya da siyasilere terörist isimleriyle dalga geçmeler filan...
Bu kadar mı uzaksınız fikrinizi küfürsüz anlatmaya?
Fikir tartışacaksınız azıcık okuyacaksınız yahu.
Yok varsa yoksa hakaret ve aşağılama.
kimse sizin ayarsız sözlerinizi okumak zorunda değil.
Ya kendinize gelin, ya da şu bölüme hiç girmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben seviye yerlerde dedim diye o kişi bana ahlaksız dedi demin. böyle yazan o kadar çok varki. umarım yönetim bir dur der.

Türk milliyetçiliğini savunan bir partinin Hdp gibi sırtını terör örgütlerine dayamış, vatan haini bir partinin gerisinde kalmasını istemediğimden; hayatımda ilk kez MHP' ye oy vereceğim.

Ha bu arada dindarım ve başörtülüyüm, hiçbir siyasi parti benim dini görüşümü belirleyemez.

Dediğinden dönme işine girersek başta Erdoğan akabinde Davutoğlu var, Başbakan da aynı lafı etmişti haziran seçiminden sonra döndü, güya istifa edecekti, pkk ile görüşme konusuna gelince: görüştük görüşmedik biz görüşmedik devlet görüştü, akabinde evet görüştük talimatı ben verdim (hakan fidana)

Önce şu lafları bir yüz sonra gel burda laf anlat

yollara dogu illerinde mayini döseyen hdp li belediye baskanlari diilmi.
Peki bu kadar terörist, bomba, silah ülkeye sokulurken, yollara 1 tonluk bombalar yerleştirilirken hükümet ne yapıyordu?

Daha güzel günlerdi onlar ablam

evet pek çoğuna göre akepeye oy vermiyorsan başörtün de boşuna ibadetinde.neyse ben tüm enleri onlara veriyorum.Allah bizi biliyor nasılsa.
Aynen öyle Egem abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…