Muthis bir yorum, foruma yeniyim, "Kadinlarimiz boyle dusunuyorsa biz bitmisiz, bir ulkenin seviyesini kadinlar belirler, erkekler seviyeyi takip eder" derken, bu tur yorumlari gorunce icimi sebebsiz bir sevinc kapliyor. daha olumlu bakmaya basliyorum. tesekkurler : )
abim bir lewis 501 almıştı o zamanlar.abim giydi,erkek kardeşim giydi,kız kardeşim giydi ve en son benim büyük oğlum giydi.düşünüyorum da ne sağlammıştı.bozulmamıştı bile.bizim için çok kıymetli.Gümrükten ilk müzik setimizi almıştı babam. Kıbrıs'tan o battaniyelerle lewis 501 gelmişti bana hiç unutmam
Iyice yaşlandık be Munem bu arada
Muthis bir yorum, foruma yeniyim, "Kadinlarimiz boyle dusunuyorsa biz bitmisiz, bir ulkenin seviyesini kadinlar belirler, erkekler seviyeyi takip eder" derken, bu tur yorumlari gorunce icimi sebebsiz bir sevinc kapliyor. daha olumlu bakmaya basliyorum. tesekkurler : )
40 alimi bir dellille yendim bir cahili 40 dellille yenemedim .
Hadi eyvallah
Kesinlikle dogru.Bunlar ezberletilmiş laflar, şu an hersey var her yer AVM, sonuç ne, biz ne üretiyoruz, sadece tüketime dayalı bir ekonomiye sahibiz, azıcık ekonomik parametrelerden anlayan insan bir gün bu sistemin patlayacağını bilir, ama bu cenaha çıkıp ihracat şu kadar arttı diyosun alkışşş, e ithalat ne durumda cari açık nedir diye soran yok bilmiyor çünkü bu kavramlari, ihracat arttı tamam zaten cuma namazına da gidiyorlar iyi birşeydir kesin
Eğitim için asla birsey yapmayacak bu adamlar çünkü kendileri diyor eğitim seviyesi arttıkça bize verilen oy azalıyor diye, eğitimi neden gldaha iyi hale getirsinler ki intihar olur bu
Hahaha Çok tatlısın joker teşekkür ederim sabah sabah ne hoşForumun göz bebeği kedi.
evet pek çoğuna göre akepeye oy vermiyorsan başörtün de boşuna ibadetinde.neyse ben tüm enleri onlara veriyorum.Allah bizi biliyor nasılsa.Sanmıyorum. Bu çoğu kisinin genel düşüncesi.
Akpli degilse din düşmanı.
Nefret ediyorum boyle insanlardan.
abim bir lewis 501 almıştı o zamanlar.abim giydi,erkek kardeşim giydi,kız kardeşim giydi ve en son benim büyük oğlum giydi.düşünüyorum da ne sağlammıştı.bozulmamıştı bile.bizim için çok kıymetli.
Tek başına iktidar olamazsam istifa edicem deyip olamayinca kiviran Ke mal a bile inananlar var hala ya yazık çok yazık
ben seviye yerlerde dedim diye o kişi bana ahlaksız dedi demin. böyle yazan o kadar çok varki. umarım yönetim bir dur der.Bu mesajı kibledim.
Lütfen gören arkadaşlar da kiblesin...
Siyaset yapmak demek seviyeyi bu derece düşürmek olmamalı.
Birbirimize ya da siyasilere terörist isimleriyle dalga geçmeler filan...
Bu kadar mı uzaksınız fikrinizi küfürsüz anlatmamaya?
Fikir tartışacaksınız azıcık okuyacaksınız yahu.
Yok varsa yoksa hakaret ve aşağılama.
kimse sizin ayarsız sözlerinizi okumak zorunda değil.
Ya kendinize gelin, ya da şu bölüme hiç girmeyin.
Peki bu kadar terörist, bomba, silah ülkeye sokulurken, yollara 1 tonluk bombalar yerleştirilirken hükümet ne yapıyordu?yollara dogu illerinde mayini döseyen hdp li belediye baskanlari diilmi.
Daha güzel günlerdi onlar ablamabim bir lewis 501 almıştı o zamanlar.abim giydi,erkek kardeşim giydi,kız kardeşim giydi ve en son benim büyük oğlum giydi.düşünüyorum da ne sağlammıştı.bozulmamıştı bile.bizim için çok kıymetli.
Aynen öyle Egem abla.evet pek çoğuna göre akepeye oy vermiyorsan başörtün de boşuna ibadetinde.neyse ben tüm enleri onlara veriyorum.Allah bizi biliyor nasılsa.
Tek başına iktidar olamazsam istifa edicem deyip olamayinca kiviran Ke mal a bile inananlar var hala ya yazık çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?