• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Peki bu kadar terörist, bomba, silah ülkeye sokulurken, yollara 1 tonluk bombalar yerleştirilirken hükümet ne yapıyordu?

Daha güzel günlerdi onlar ablam:KK50:
havanın sisli oluşundan faydalanmışlar ya yollara tonlarca bomba yerleştirirken..
öyle demişlerdi:KK70::KK70:

Bu siyasi bir kişiliğe hakaret değil de nedir? Adını o şekilde yazması hangi hakareti söylediği açıkça ortada değil mi sayın @Mune ?
Şimdi doğruya doğru konuşmak isterim. AKP yi sevmediğim net. bunda tartışma yok.
Ancak şurada tüm siyasilere öyle ya da böyle giydirme yapıyoruz. Arkadaş da kendince bir şeyler demeye çalışmış. Boyutu onu alakadar eder bence. Bir ton siyasi ismi geçti forumda ve geçiyordu. Ha sen avukatlığına soyunabilirsin ama kendi fikrimce karşıt görüşte olduklarımızı yerden yere vurup, taraf olduklarımızın da avukatı olmaya gerek yok.
O zaman tartışma boyutu hakarete varır.
Onu da geçtim Kılıçdaroğlu dahil hiç bir siyasi şu an samimi değil.

Şimdi doğruya doğru konuşmak isterim. AKP yi sevmediğim net. bunda tartışma yok.
Ancak şurada tüm siyasilere öyle ya da böyle giydirme yapıyoruz. Arkadaş da kendince bir şeyler demeye çalışmış. Boyutu onu alakadar eder bence. Bir ton siyasi ismi geçti forumda ve geçiyordu. Ha sen avukatlığına soyunabilirsin ama kendi fikrimce karşıt görüşte olduklarımızı yerden yere vurup, taraf olduklarımızın da avukatı olmaya gerek yok.
olay o değilki ipek. siyasilere hakaret yasak. bu net. ban sebebi zaten. yasalardada ceza sebebi. biri o mesajı verse savcılığı sürünür adliyelerde.
mal demiş resmen. sitede kurallardan biri parti başkanlarına, cumhurbaşkanıa başbakana hakaretin ceza alması. buda yapılmış. o yüzden zaten admiler gördüğünde o kişşi ceza yiyecek.

87de imkansız.:KK53:

Türkiyede yaşanan olayları kendi küçük dünyanızdan yorumlayıp düz mantık yapmayın rica edicem.

Kuyruk bekledik. Ama beklemiyoruz oyum akpye. Ya bu ülkede kuyruk beklendiyse niye beklendi. Dünya ne haldeydi. Hangi krizle pençeleşiyolardı.

Dünyadaki ekonomi politikalarından haberiniz var mı? Artık borçlanmaya dayalı bir ekonomik düzen hakim. Teknoloji gelişti. Ülkeler de kişiler de borçlanabiliyor. Ve aıkıntıya girmiyor kimse.

Sırf kredi çekebildiğimiz için yavan yapmış ev fiyatları gözünüzü korkutmuyor ama..
evet gerçekten bu tüp kuyruğu bekliyorduk konusu çok sıktı,hep kalıplaşmış ezbere laflar...kimse yanlış anlamasın kimsenin yaşını sorguladığım için değil ama bunu burada diyen üyelerin çoğunun yaş ortalaması 23,evet özellikle profillerine girip bakıyorum.Yahu nasıl olurda en fazla 90 doğumlu olan birisi 70 li yılların ikinci yarısını hatırlayabilir.Dediğiniz gibi o dönem tüm dünyada bir kriz vardı,bende şahsen bildiğimden değil ama en azından okudum araştırdım.

28 ekimde ameliyat olacagim yuksek ihtimalle oy kullanamayacagim. Ama oy kullanmaya gidebilcek olsaydim gider akp ye oy verirdim. Mhp ye vermistim bugune kadar. İsler degisti tabi bu benim gorusum.

olay o değilki ipek. siyasilere hakaret yasak. bu net. ban sebebi zaten. yasalardada ceza sebebi. biri o mesajı verse savcılığı sürünür adliyelerde.
mal demiş resmen. sitede kurallardan biri parti başkanlarına, cumhurbaşkanıa başbakana hakaretin ceza alması. buda yapılmış. o yüzden zaten admiler gördüğünde o kişşi ceza yiyecek.
HAklısın evet o noktadayız maalesef.
Yani X kişiye hakaretten birinin başına neler geliyor artık ülkede doğru.
Halbuki geçen Kanadalı başkanın gazeteci için dedikleri ibret verici olsa gerek..
Bizim konuşma özgürlüğümüz mizahi olarak bile alındı. Artık düşünme melikerimizi muhafaza etsek yeter.

Cumhurbaşkanına, başbakana ve diğer siyasi liderlere hakaret edildiğinde ban sebebi.
Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum. Ben kalkıp hiçbir lideri savunmadım, samimi olup olmamasını vs.
Bir siyasiye hakaret edildiği zaman üyeler Muneye bildirebiliyor sayfaları okurken gördüm çünkü.
Sadece Kılıçtaroğluna değil diğer kişilere de hakaret edilmesi tercihim değil, yani akp karşıtıyım ama kalkıpta cumhurbaşkanına başbakana hakaret edilince aferin demiyorum, her türlü hakaret rahatsız edici benim için.

HAklısın evet o noktadayız maalesef.
Yani X kişiye hakaretten birinin başına neler geliyor artık ülkede doğru.
Halbuki geçen Kanadalı başkanın gazeteci için dedikleri ibret verici olsa gerek..
Bizim konuşma özgürlüğümüz mizahi olarak bile alındı. Artık düşünme melikerimizi muhafaza etsek yeter.
ko nuşma özgürlüğü var elbette ama birde kişiliğimize hakaret olduğudada bunu şikayet etmek ve cezasıını isteme hakkımızda yasalarda mevcut.
kişiler öyle herkese rahatça küfrederlerse özgürlük olmaktan çıkar. sınırını aşanında cezasııda zaten yasalar ve hukuk veriyıor.

evet gerçekten bu tüp kuyruğu bekliyorduk konusu çok sıktı,hep kalıplaşmış ezbere laflar...kimse yanlış anlamasın kimsenin yaşını sorguladığım için değil ama bunu burada diyen üyelerin çoğunun yaş ortalaması 23,evet özellikle profillerine girip bakıyorum.Yahu nasıl olurda en fazla 90 doğumlu olan birisi 70 li yılların ikinci yarısını hatırlayabilir.Dediğiniz gibi o dönem tüm dünyada bir kriz vardı,bende şahsen bildiğimden değil ama en azından okudum araştırdım.
Forumda yaşı büyükler arasındayım. 80 liyim. Sen de 36 ben diyim 35 yaşındayım.:oops:
Hiç bir tüp kuyruğu görmedim. Ekmek kuyruğu da hiç görmedim. Ankara'nın Melih G. sayesinde çıkardığı Halk Ekmek kuyruğu dışında.

Ben şuan hatırlamıyorum 13 yaşından önce ne yapıyordum biraz kafa yorsam belki ben daha 20lerin yeni başındayım ama o bayan 40 yaşında o yaşları hatırlaması daha zor . :KK14:
gerçekten mi:KK57:
ne içiyorsun sen,travma mı yaşadın 13 yaşında da öncesini hatırlamıyorsun.:KK64:
ben 48 yaşındayım 5-6 yaşımda bile net hatırladıklarım var:KK66:

Cumhurbaşkanına, başbakana ve diğer siyasi liderlere hakaret edildiğinde ban sebebi.
Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum. Ben kalkıp hiçbir lideri savunmadım, samimi olup olmamasını vs.
Bir siyasiye hakaret edildiği zaman üyeler Muneye bildirebiliyor sayfaları okurken gördüm çünkü.
Sadece Kılıçtaroğluna değil diğer kişilere de hakaret edilmesi tercihim değil, yani akp karşıtıyım ama kalkıpta cumhurbaşkanına başbakana hakaret edilince aferin demiyorum, her türlü hakaret rahatsız edici benim için.
anlatmak istediğini anladım.Ben ilk başta daha farklı düşünmüştüm.
Analitik yaklaşmışsın sen. Pardon.

ko nuşma özgürlüğü var elbette ama birde kişiliğimize hakaret olduğudada bunu şikayet etmek ve cezasıını isteme hakkımızda yasalarda mevcut.
kişiler öyle herkese rahatça küfrederlerse özgürlük olmaktan çıkar. sınıırıı aşan cezasııda zaten yasalar ve hukuk veriyıor
Valla doğru söylüyorsun. Bu yasalar bir tek orta direkte işliyor. Kendi aralarında demedikleri kalmıyor ama bize gelince cezai unsur oluyor.

Forumda yaşı büyükler arasındayım. 80 liyim. Sen de 36 ben diyim 35 yaşındayım.:oops:
Hiç bir tüp kuyruğu görmedim. Ekmek kuyruğu da hiç görmedim. Ankara'nın Melih G. sayesinde çıkardığı Halk Ekmek kuyruğu dışında.
yaşıtmışız,ben de 80 liyim:KK19:

valla ben de hiç görmedim ama aramızda gören genç arkadaşlar varmış.

şimdi buradaki yeniler dünyada habersiz birbirlerine hakaret ettiler ya. küfrettiler. bir şeyi unuttular.
bu sitede bu yüzden kaç kişinin kapısıa polis dayandı. çağrıldılar.
ben uyarayımda,
kendilerie kalmış sonrası.
şu konudan kaç tane şikayet çıkar biliyormusunuz. yüzlerce.
ve o hakaretleri eden sizler sanmayınki öyle kalıyor.
rahatsız olanlardan o kadar şikayet alacaksınızki bugünden sonra. aklınız şaşacak. öyle ettim yanıma kar kalacak diye düşümeyin.
eski üyeyim,yönetime yana yakıla yandım şikayet edildim,yardım edin diye yazan tonlarca üye oldu.ama yönetiminde o raddeden sonra yapacağı hiçbirşey yok ,oda ayrı
millet üşenmiyor,sanmayın yok olmaz. üşemiyor direkt gidip savcılığa dilekçesini veriyor. verenleri bu gözler gördü. vereceklerde.siz küfrettikçe hakaret ettikçe onlarda verecek.

Son düzenleme:
Back