• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
şimdi buradaki yeniler dünyadna habersiz birbirlerine hakaret ettiler ya. küfrettiler. bir şeyi unuttular.
bu sitede bu yüzde kaç kişiin kapısıa polis dayandı. çağrıldılar. ben uyarayımda,
kendilerie kalmış sonrası.
şu konudan kaç tane şikayet çıkar biliyormusunuz. yüzlerce.
ve o hakaretleri eden sizler sanmayınki öyle kalıyor.
rahatsız olanlardan o kadar şikayet alacaksınızki bugünden sonra. aklınız şaşacak. öyle ettim yanıma kar kalacak diye düşümeyin. eski üyeyim,yöetime yana yakıla yandım şikayet edildim diye yaza tonlarca üye oldu.

Oky geçen burda biri bana zina yapıyorsun dedi düşün,burda dediğim bdv, cezada almadı

Evet sizin gibilerin yanına koymasin inşallah katile destek verip Kuran ı Kerîm i agziniza oy almayın. 400 vekil olayı işinize gelmediği istediğiniz gibi at kosturamayacaginiz için böyle ceviriyorsunuz değil mi yahu bomba patlamadan birgün önce tweetler atan hdpliler cumhurbaşkanı değildi. Iyi yapmışlar ses etmeyerek birçok pislik temizlendi. Ama halk gerçeği anladı önemli olan bu.. Barış mitinginde bu meydan kanlı meydan dersen sonun kanlı olur işte

yaziklar olsun sizin gibi dusunenlere, dun de hacda olenlere pastirma dedi biri.
ikiniz de ayni kafadansiniz.
once insan olup vicdanli davranmayi bilemiyorsunuz.
Allah kalbinize merhamet duygusu versin.

ben yine nefret ettim bu siyasetten.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. oylar siliniyor mu? boyle zihniyetlerin yasadigi ulke icin kilimi kipirdatip oy vermeye gitmem. adim bu oylamada bile gecmesin lutfen.
al birini vur otekine.

şimdi buradaki yeniler dünyadna habersiz birbirlerine hakaret ettiler ya. küfrettiler. bir şeyi unuttular.
bu sitede bu yüzde kaç kişiin kapısıa polis dayandı. çağrıldılar. ben uyarayımda,
kendilerie kalmış sonrası.
şu konudan kaç tane şikayet çıkar biliyormusunuz. yüzlerce.
ve o hakaretleri ede sizler sanmayınki öyle kalıyor. rahatsız olanlardan o kadar şikayet alacaksınızki bugünden sonra aklıız şaşacak
kimse çocuk değil oky, nasıl ki sokakta yürürken önüne her çıkana hakaret etmiyosan, burda da artsitlik yapmayacaksın kimseye. yaparsanda görürsün sonuçları.görsünlerde. inan bütün sayfaları okumadım, okuduğum 1-2 mesaj sinirimi zıplatmaya yetti. okursam uğraşırım çünkü. cidden uğraşırım, şahsıma yada herhangi birine bu kadar hakaret edilemez. hep yaptık, yine yapıyoruz, yapacağızda eleştirilerimizi, yeri geldiğinde geyiğin dibine vuracağız ama herşeyin bi oluru bi dozu var.
yeni üyelere, klavyeden artistlenenlere acı bi tecrübe olacak. ve inan hiç tarzım değil ama keyifle seyredeceğim.

Ben karne hatırlarım mesela renkli kağıtlar vardı adı karne, anneannem koynundan çıkarır çıkarır verirdi halley alırdım, vatkalı kazalar montlar vardı birde, kazakların kotun içine sokulduğu o karanlık dönemi de hatırlarım,ha bir de teyzemsaçını yaparken önünü kabarttıkca kabartirdi

Hiç birini istemiyorum. Ama birilerinin daha da üste çıkmaması için kullanıcam oy mecbur

Bak şimdi benim de gözümde canlandı. En büyük zevkimiz pazar sabah 9 da Alf vardı. Yegane çocuk programı neredeyse. Sene 85-86 civarı..
Ne çok şey değişti o günden bu güne..
Bazen diyorum zaman geri gelebilse keşke..

Ben normalde siyaset topiklerine girmiyorum çünkü bir iki kere baktım çok seviyesiz laflar dönüyo,ben de asabi insanım dedim sen bdv de takıl dur, orda az çok rengimizi belli ediyoruz bence, misal burda görüyorum yorumlarini durusunu beğendiğim herkesin aslında siyasi görüşünü de beğeniyormuşum, hepsi de güçlü kararlı mantıklı kadınlar

valla bu sitede siyasette benden farklı görüşleri olup karşı karşıya gelip fikirlerimizi savunduğum,bazen birbirimize içimizden kızdığımız arkadaşlarım hepinizi öpüyorum buradan. valla sizler farklıymışsınız. ben 2 gündür dumur pozisyonunda dolanıyorum bu bölümde. nerden hakaret küfür gelecek diye gardımı almış durumda ve tetikte.

Back