- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Menülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuzBugün
Mercimek çorbası
Köfte
Patates kızartması
Mevsim salatası
Kola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuzBugün
Mercimek çorbası
Köfte
Patates kızartması
Mevsim salatası
Kola
TeşekkürlerAfiyet olsun
Teşekkürler çorba 2 günlük yapıyorum ama yemekleri az yapıyorun genellikle bitiyorMenülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuz
Sende ne var bugün canım
Bence yanına da pilav yapacaksın ,çok zekiyim değil mi?Bende etli nohut yemegi yapmayi planliyorum canim
Nasıl güzel olur canım ben nohutlu pilavı da çok severim yanına ayrann turşu of diyorumNasıl böyle yemek aşkı var içimde yaBende etli nohut yemegi yapmayi planliyorum canim
Bence yanına da pilav yapacaksın ,çok zekiyim değil mi?
Ailedekiler hangisini daha çok seviyor.Bana kalsa pirinç derim,eşime sorsam bulgur der.Pilavsiz olmaz canim Pirinc mi bulgur mu karar veremedim ama daha
Menülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuz
Nasıl güzel olur canım ben nohutlu pilavı da çok severim yanına ayrann turşu of diyorumNasıl böyle yemek aşkı var içimde ya
Aynen,mesela akşamdan fasulye kavurması vardı.Kahvaltılığı canım istemedi,ısıttım yedim.Bizim aksamdan mutlaka kalir biseyler , diger gun ogle yemegi olarak tuketmeye calisiyoruz
Teşekkürler çorba 2 günlük yapıyorum ama yemekleri az yapıyorun genellikle bitiyorMenülerin uyumlu çok güzel de o yemeklerin hepsini bir günde bitiriyor musunuz
salçalı mı yapıyorsun canım?Bende etli nohut yemegi yapmayi planliyorum canim
Ben kalmaya çabalıyorum benim annemde çok güzel yapar hep anneler yüzündenNohutlu pilavi bende cok severim Heleki tavukluysa mukemmel oluyor , annem harika yapar nohutlu-tavuklu pilavi
Biz nasil formda kalcaz bu yemek askiyla nehircim
Aynen,mesela akşamdan fasulye kavurması vardı.Kahvaltılığı canım istemedi,ısıttım yedim.
Teşekkürler çorba 2 günlük yapıyorum ama yemekleri az yapıyorun genellikle bitiyor
salçalı mı yapıyorsun canım?
Ben kalmaya çabalıyorum benim annemde çok güzel yapar hep anneler yüzünden
O kadar güzel yapmasalar yemek aşkı olmazdı içimizde kv mesela kötü yapıyor eşimin sevmemesi o yüzden hiç yemek diye ölmez benim gibiAynen , biz suçsuzuz hakim bey
Bugün menüde
Ev yapımı tarhana çorbası
Zeytinyağlı karışık dolma ve sarma
Turşu
O kadar güzel yapmasalar yemek aşkı olmazdı içimizde kv mesela kötü yapıyor eşimin sevmemesi o yüzden hiç yemek diye ölmez benim gibi