Dini konuda yorum yapmak,polemik yapmaktan.Ama olsun bu yüzden banlanmakta onurdur.Sen niye banlandin ki deynep'cim
Bende bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum.Bdv ye konu açsan,bugün ne yapsam diye düşünüyorum desen, çaktırmadan adresini versen,bana yardımcı olun desenBuraya bi tek ben yaziyom ya
Bende bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum.Bdv ye konu açsan,bugün ne yapsam diye düşünüyorum desen, çaktırmadan adresini versen,bana yardımcı olun desen
Bugün yemekte yaprak sarma varda ,yanına ne çorbası yapacağıma karar veremedim.Gün daha uzun,elbet aklıma gelir.
Tutmaç çorbası
Patlıcan musakka
Bulgur pilavı
Cacık
Afiyet olsun
Mercimek çorbası
Soslu tavuk
Makarna
Kavrulmuş kuru biber
Ayran
Hayırlı Akşamlar
Sonra sana derler malzeme bulmuşsun da yapmayı düşünüyorsun,yok derdin bu mu ne kadar aç insan var sen biliyor musun,yok bize ne senin yemeğinden vs. bir sürü eleştiri.Kimisi sırf eleştiri yapmak için giriyor sankiHahhahhaaaYok ben boyle iyiyim canim
Sağol canım gel beraber olsunAfiyet olsun nehircim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canimm
Sonra sana derler malzeme bulmuşsun da yapmayı düşünüyorsun,yok derdin bu mu ne kadar aç insan var sen biliyor musun,yok bize ne senin yemeğinden vs. bir sürü eleştiri.Kimisi sırf eleştiri yapmak için giriyor sanki
Bir gereksiz yorum da benden ,senin gibi cici bir kadına sigarayı yakıştıramadımOlur mu olur vallaHic ugrasamam gereksiz yorumlarla canim
Sağol canım gel beraber olsun
Bir gereksiz yorum da benden ,senin gibi cici bir kadına sigarayı yakıştıramadım
Sende ne var bugün canımYemis kadar oldum canim ,tesekkur ederim
Önceki gün
Etli yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurtlu havuç salatası
Turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?