• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Cok hamarat olunca niye biraktin ki :KK45: Her konuda iyi olmamak ve diger arkadaslara da sans vermek icin mi yoksa tolincim :KK53: :KK70:
aynen oyle nurcugum kazen sen zaten cok ıyısın harıkasın möööökkkeeemmmelsin her yarısmayı kazanıyorsun bırazda başka arkadaslar kazansın yoksa kıskanclıktan patlayacaklar didi:KK53::KK53:

aynen oyle nurcugum kazen sen zaten cok ıyısın harıkasın möööökkkeeemmmelsin her yarısmayı kazanıyorsun bırazda başka arkadaslar kazansın yoksa kıskanclıktan patlayacaklar didi:KK53::KK53:

Madalyalarini profil arkasina da sakliyorsundur sen şindi dimi uyaniiiikkk :KK53: :D Arada o cevherlerini goster de biz de nasiplenelim azcik tolinim :KK19: Kazen boyle dimisse senden ogrencek cok sey var dimekki :KK45: :-)

Çok güzel yumurta kırıyor.Nasıl kırdığını anlatsın sana :70:
Ama yarışmaya bir sefer katıldı,çok mahçup etti beni :KK45:

Oooo yumurta kiriyor demek !!! :-)
Bu zor isi yapabiliyorsa mutfakta uzmanmis bu kiz nevos :KK53: Kendimizi gelistirmemuz sart :D tolin tolin bi ara bana yumurta kirmanin puf niktalarini anlatsana kizzz :rolleyes: :-)

Benim teyzemler falan izmirde ,orasi da antalya gibi nemli kurutma falan yapilmiyor,
onlar zeytin ,yaprak ,tarhana gonderirler bize
bizde kurutma ,peynir falan :kk77: Her memleketin ayri guzellikleri ,ayricaliklari var .Cennet gibi ülkemiz elhamdulillah :KK19:
Aynenn kuzum ♡

Back