- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
ımmmmm şey ık mıkkkk ben cok hamaratım her yemeği yapabılıyorum o yuzden artık bıraktım yemek memek işlerinıHosgeldin tolİş
Niye yeaa , guzel yemek yapiyom ki ben
Sen soyle bakim ne yemek yaptin bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ımmmmm şey ık mıkkkk ben cok hamaratım her yemeği yapabılıyorum o yuzden artık bıraktım yemek memek işlerinıHosgeldin tolİş
Sana da mutlu yıllar canım.
Menü sağlam.Afiyet olsun canım.
Sana da mutlu yıllar canım.
Menü sağlam.Afiyet olsun canım.
ımmmmm şey ık mıkkkk ben cok hamaratım her yemeği yapabılıyorum o yuzden artık bıraktım yemek memek işlerinı
aynen oyle nurcugum kazen sen zaten cok ıyısın harıkasın möööökkkeeemmmelsin her yarısmayı kazanıyorsun bırazda başka arkadaslar kazansın yoksa kıskanclıktan patlayacaklar didiCok hamarat olunca niye biraktin ki Her konuda iyi olmamak ve diger arkadaslara da sans vermek icin mi yoksa tolincim
aynen oyle nurcugum kazen sen zaten cok ıyısın harıkasın möööökkkeeemmmelsin her yarısmayı kazanıyorsun bırazda başka arkadaslar kazansın yoksa kıskanclıktan patlayacaklar didi
kazen yaaaaa cok sever beni bende madalyalarımı ona emanet ettimMadalyalarini profil arkasina da sakliyorsundur sen şindi dimi uyaniiiikkk Arada o cevherlerini goster de biz de nasiplenelim azcik tolinim Kazen boyle dimisse senden ogrencek cok sey var dimekki
Çok güzel yumurta kırıyor.Nasıl kırdığını anlatsın sanaHosgeldin tolİş
nevos yumurtaları nasıl kırıyorduk hadı hatırla bakalım hatırlayabılecekmısınÇok güzel yumurta kırıyor.Nasıl kırdığını anlatsın sana
Ama yarışmaya bir sefer katıldı,çok mahçup etti beni
Buzdolabının kapağını hızlıca çarpıyoruz.Kapaktaki yumurtalar yere düşüyor ve kırılmış oluyornevos yumurtaları nasıl kırıyorduk hadı hatırla bakalım hatırlayabılecekmısın
Çok güzel yumurta kırıyor.Nasıl kırdığını anlatsın sana
Ama yarışmaya bir sefer katıldı,çok mahçup etti beni
Biz ne yaparsak yapalım onun gibi yumurta kıramayızOooo yumurta kiriyor demek !!!
Bu zor isi yapabiliyorsa mutfakta uzmanmis bu kiz nevos Kendimizi gelistirmemuz sart tolin bi ara bana yumurta kirmanin puf niktalarini anlatsana kizzz
Aynenn kuzum ♡Benim teyzemler falan izmirde ,orasi da antalya gibi nemli kurutma falan yapilmiyor,
onlar zeytin ,yaprak ,tarhana gonderirler bize
bizde kurutma ,peynir falan Her memleketin ayri guzellikleri ,ayricaliklari var .Cennet gibi ülkemiz elhamdulillah
Buzdolabının kapağını hızlıca çarpıyoruz.Kapaktaki yumurtalar yere düşüyor ve kırılmış oluyor
ooooo bak nasılda unutmamısssss ahhahahhhahahOooo yumurta kiriyor demek !!!
Bu zor isi yapabiliyorsa mutfakta uzmanmis bu kiz nevos Kendimizi gelistirmemuz sart tolin bi ara bana yumurta kirmanin puf niktalarini anlatsana kizzz
Bunak mıyım niye unutayımooooo bak nasılda unutmamısssss ahhahahhhahah
onları hatırlama unutttttttttttBunak mıyım niye unutayım
Birde kurabiye yarışması için yaptığın kurabiyeleri çok iyi hatırlıyorum
Unutamıyorumonları hatırlama unuttttttttttt
ulen nevoş hıcbı fırsatıda kacırmıyon haaaa çakallllllllUnutamıyorum
Bir şartla unuturum Hafızama yeni tarifler eklemek gerekiyor
Biz ne yaparsak yapalım onun gibi yumurta kıramayız