- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
Ahh ahh gitmek istemem mi cok zorda kalinca gidiyorum ama kadin gunah olmasin igrenc yemek yapiyor hepsi bastan savma hadi oyle olur ama tat tuz da yok esimde o yuzden gitmiyo pek fazlaKız sende kvye gitsene ,kökten çözüm
Ben genelde düz yazarım canım smileyleri çok kullandığım içinnokta,virgül koyaydın eyiydi.Biraz anlamada zorlandım
Laf aramızda benim kvde aynıAhh ahh gitmek istemem mi cok zorda kalinca gidiyorum ama kadin gunah olmasin igrenc yemek yapiyor hepsi bastan savma hadi oyle olur ama tat tuz da yok esimde o yuzden gitmiyo pek fazlaD
Ay sorma yaaa. Bana bi kere dedi ki kizim ben istersen size yapayim yemek falan esim atladi hemen yok anne biz hallediyoruz sagol diyeLaf aramızda benim kvde aynı
Dün yemek yapmadım değişti işler bugünUzun zamandır yoktum ya misafirlikteydik ya dışarıda bazen de kahvaltı türü yaptık 1 hafta geçtik bugünden başladım yemek yapmaya
Şehzade kebabı
Pirinç pilavı
Cacık
Afiyet olsun
Dün yemek yapmadım değişti işler bugün
Kuru fasulye
Ali nazik
Pirinç pilavı
Cacık
Turşu
Trileçe
Kremalı mantarlı penne yapacağım bugün :)
tavuk kızartma
dünden bezelye ve
yine dünden pilav var
Nirdesin nurum yolumAfiyey olsun canim
Nirdesin nurum yolum
Aman ben takılmıyorum oralara nurumu özlemişim bi selam vereyim dedimBuralardayim canimYemek falan bakiyom Bdv da cinlerim tepeme cikiyor bende buralarda takiliyom iste :)
Sen napiyon nasilsin bakalim
Aman ben takılmıyorum oralara nurumu özlemişim bi selam vereyim dedim
Bende grip olmuşum her yerim sızlıyor
Aynen canım başım çatlıyor sağolasın teşekkür ederimHosgeldin canim krizamtem'cimNe iyi ettin :* Cok gecmis olsun canim Grip kadar sinir bozan bi hastalik yok , durumun ciddiyetine kimseyi inandiramaz insan :) grip denilir gecilir :/
Gecen bende atlattim ,seni cok iyi anliyprum canm
Aynen canım başım çatlıyor sağolasın teşekkür ederim
Sağol canım çok iyisinBol bol zencefil ,ihlamur ve elma cayi icersen kisa surede toparlarsin inshKendine dikkat et canim :*
Geçmiş olsun canımAman ben takılmıyorum oralara nurumu özlemişim bi selam vereyim dedim
Bende grip olmuşum her yerim sızlıyor
Geçmiş olsun canım
Sağol ablamBugün menüde
Kuru Fasulye
Etli Bulgur Pilavı
Salata
Turşu
Sen sağol canımSağol ablamellerine sağlık döktürmüşsün yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?