- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekr ederm cnm :)İradene hayran kaldim , mash canim
Büyüdükleri zaman değişebiliyor fakat genelde bazı şeyler değişmiyorUmarım ilerde herşeyi yerlerSupermis valla ,
Bizde pirasa falan hayal , asla yemezler :/
Et-tavuk severler bi de bakliyat digerlerini gizleye saklaya yediriyorum malesef :)
Belki buyuyunce degisirler diye umuyorum artik
Bizde bugün,
Nohutlu sarımsaklı tel şehriye çorbası
Ispanak borani
Çiğ köfte
Fanta var.
Büyüdükleri zaman değişebiliyor fakat genelde bazı şeyler değişmiyorUmarım ilerde herşeyi yerler
Benimkilerde kuru fasulye ve nohut yemeği yapınca istekli yemiyorlar fakat yemek zorundalar.
Annelerde çareler tükenmiyorYesinler diye sık sık değişik şeyler deniyorum.Bir defa yaptığım yemeği en yakın 1 ay sonra yapıyorumNe tatlisin
Yanlis oldugunu bilsem de bazen rusvet teklif ediyorum yemeleri icin Her zaman basarili olmuyor ama truff ve karamelli tatli teklif edince yedirebiliyrm bazen
insh boyle devam etmz ,ileride truff ile kandiramayabilirim cunku
Annelerde çareler tükenmiyorYesinler diye sık sık değişik şeyler deniyorum.Bir defa yaptığım yemeği en yakın 1 ay sonra yapıyorum
Çok iyi yapıyorsunEllerine sağlıkEn dogrusu
Bende yenilmeyenleri susleyip pusleyip sunuyorum , veya farkli aroma katiyorum brokoli - ispanak -lahana -yumurta v.s yediklerini anlamiyorlar yavrucaklar
Çok iyi yapıyorsunEllerine sağlık
Sağol canımSenin de ellerine saglik canim Cocuklara da afiyet olsun
Sağol canım
Bugün akşam yemeğinde
Palamut ızgara
Salata
Hiç duymamıştım bu çorbayı,tarif verir misin?Bizde bugün,
Nohutlu sarımsaklı tel şehriye çorbası
Ispanak borani
Çiğ köfte
Fanta var.
Aslında bu arpa şehriyeyle oluyor ama evde kalmamıştı tel şehriyeyle yaptım.Normal çorba yapar gibi tereyağında domates veya salça pişirilir ve üç dört diş sarımsak rendelenir.Sıcak su koyulur.Arpa veya tel şehriye eklenir.Yarım kaşık un suyla açılır ve yarım limon suyu eklenip çorbaya karıştırılır.Biraz haşlanmış nohut,nane ve tuz eklenip pişirilir.Bu kadar:)Hiç duymamıştım bu çorbayı,tarif verir misin?
Aslında bu arpa şehriyeyle oluyor ama evde kalmamıştı tel şehriyeyle yaptım.Normal çorba yapar gibi tereyağında domates veya salça pişirilir ve üç dört diş sarımsak rendelenir.Sıcak su koyulur.Arpa veya tel şehriye eklenir.Yarım kaşık un suyla açılır ve yarım limon suyu eklenip çorbaya karıştırılır.Biraz haşlanmış nohut,nane ve tuz eklenip pişirilir.Bu kadar:)
Rica ederim canım.Oh miss gibi valla ,bende denemeliyim.Tesekkur ederim adra'cim