• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Bende bugun fasulye cikardim sonra temizlige baslayinca makarnaya dondu menu :)
Ellerine saglik nevoş :KK10: , leziz bi menu :kk77:
Ellerine sağlık canım güle güle kirletin:KK45:
Benim çocuklar fasulyeyi bayıla bayıla yemiyorlar ama azda olsa yemek zorundalar:KK48:Bende pilavı etli yaptım..Başka birşey eklemedim sonra fasulye arada kaynıyor:KK48:Sağol canım:KK60:

Ellerine sağlık canım güle güle kirletin:KK45:
Benim çocuklar fasulyeyi bayıla bayıla yemiyorlar ama azda olsa yemek zorundalar:KK48:Bende pilavı etli yaptım..Başka birşey eklemedim sonra fasulye arada kaynıyor:KK48:Sağol canım:KK60:

Cok sagol nevosum :KK60:
Ne guzel orantilamisin yemekleri :KK200: bulgur da acayip yakisiyor fasulyeye :kk77: Afiyet olsun ,sifa olsun kuzucuklara :KK19:

Bende olabildigince bulgur yapmaya calisiyorum ,sebzeli ,salcali ,sehriyeli ,etli ,tavuklu derken bulgur acik ara onde gidiyor :-) diger turlu kuzular kabiz oluyor pirinc ile
Bizimde durum öyle canım:-)Birde alışkanlıklar değişmiyor;)Benimkiler bulguru daha çok seviyorlar:kk77:

Bizimde durum öyle canım:-)Birde alışkanlıklar değişmiyor;)Benimkiler bulguru daha çok seviyorlar:kk77:

Bizde de daha cok seviliyor elhamdullilah cocuklar bulgurun pilav disindaki her halini yiyor .Bu konuda sansliyiz nevos :KK19: Bazi cocuklar makarna -pirinc pilavi disinda bisey yemiyor :/ Bi de ispanak -karnibahar i sevseler ne guzel olurdu :-)

Bizde de daha cok seviliyor elhamdullilah cocuklar bulgurun pilav disindaki her halini yiyor .Bu konuda sansliyiz nevos :KK19: Bazi cocuklar makarna -pirinc pilavi disinda bisey yemiyor :/ Bi de ispanak -karnibahar i sevseler ne guzel olurdu :-)
Benimkiler sebze seviyor:KK45:Ispanak ile yaklaşık 6-7 çeşit yemek yapıyorum.Daha fazla olabilir:KK48:
Pırsasayı zeytinyağlı:kk77:Hatta bu akşam menüde pırasa vardı..Çok yoğun birgün geçirdim ,en kolayı pırasa oldu.:KK48:
Karnıbaharı köftesini,fırında kıymalı veya buharda haşlayıp sarmısaklı yoğurt ile yapıyorum yiyorlar.Tabi birde turşusunu yiyorlar:kk77:

akşam yemeği
1 adet activia orman meyveli
2 adet fırında pişmiş yağsız ve lorlu sigara böreği :D

diyette olunca böyle oluyor

diğerlerine de yoğurtlu mercimekli erişte çorbası :)

Benimkiler sebze seviyor:KK45:Ispanak ile yaklaşık 6-7 çeşit yemek yapıyorum.Daha fazla olabilir:KK48:
Pırsasayı zeytinyağlı:kk77:Hatta bu akşam menüde pırasa vardı..Çok yoğun birgün geçirdim ,en kolayı pırasa oldu.:KK48:
Karnıbaharı köftesini,fırında kıymalı veya buharda haşlayıp sarmısaklı yoğurt ile yapıyorum yiyorlar.Tabi birde turşusunu yiyorlar:kk77:

Supermis valla ,
Bizde pirasa falan hayal , asla yemezler :/
Et-tavuk severler bi de bakliyat digerlerini gizleye saklaya yediriyorum malesef :)
Belki buyuyunce degisirler diye umuyorum artik

akşam yemeği
1 adet activia orman meyveli
2 adet fırında pişmiş yağsız ve lorlu sigara böreği :D

diyette olunca böyle oluyor

diğerlerine de yoğurtlu mercimekli erişte çorbası :)

Sen hakiki diyettesin yahu :KK53: Bu kadarcik yiyince doyuyon mu peki o_O
Aslinda bi sure sonra mide kuculuyor az yiyince ,daha sonra yemek istenilse bile yenilmiyomus

Benim her perşembe olduğu gibi bugünde menüde balık var .Bugünkü menü hamsi tava,yeşil salata,ısırgan çorbası . Tatlı olarak halka tatlısı.Helva da olsa iyiydi ama kolaya kaçtım.

Afiyet olsun canim :KK19:
Balik menusune helva yakisiyor hakikaten :kk77:

Back