- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün menüde
Kuru Fasulye
Etli Bulgur Pilavı
Salata
Turşu
Ellerine sağlık canım güle güle kirletinBende bugun fasulye cikardim sonra temizlige baslayinca makarnaya dondu menu :)
Ellerine saglik nevoş :KK10: , leziz bi menu
Ellerine sağlık canım güle güle kirletin
Benim çocuklar fasulyeyi bayıla bayıla yemiyorlar ama azda olsa yemek zorundalarBende pilavı etli yaptım..Başka birşey eklemedim sonra fasulye arada kaynıyorSağol canım
Sağol canımÇoğunluk bulguru tercih ediyoruzDaha faydalıCok sagol nevosum
Ne guzel orantilamisin yemekleri bulgur da acayip yakisiyor fasulyeye Afiyet olsun ,sifa olsun kuzucuklara
Sağol canımÇoğunluk bulguru tercih ediyoruzDaha faydalı
Bizimde durum öyle canımBirde alışkanlıklar değişmiyorBenimkiler bulguru daha çok seviyorlarBende olabildigince bulgur yapmaya calisiyorum ,sebzeli ,salcali ,sehriyeli ,etli ,tavuklu derken bulgur acik ara onde gidiyor diger turlu kuzular kabiz oluyor pirinc ile
Bizimde durum öyle canımBirde alışkanlıklar değişmiyorBenimkiler bulguru daha çok seviyorlar
Sağol canım menüm biraz değişti ali naziği çıkardım kuru fasulyeyi etli yaptımAfiyey olsun canim
Benimkiler sebze seviyorIspanak ile yaklaşık 6-7 çeşit yemek yapıyorum.Daha fazla olabilirBizde de daha cok seviliyor elhamdullilah cocuklar bulgurun pilav disindaki her halini yiyor .Bu konuda sansliyiz nevos Bazi cocuklar makarna -pirinc pilavi disinda bisey yemiyor :/ Bi de ispanak -karnibahar i sevseler ne guzel olurdu
Benimkiler sebze seviyorIspanak ile yaklaşık 6-7 çeşit yemek yapıyorum.Daha fazla olabilir
Pırsasayı zeytinyağlıHatta bu akşam menüde pırasa vardı..Çok yoğun birgün geçirdim ,en kolayı pırasa oldu.
Karnıbaharı köftesini,fırında kıymalı veya buharda haşlayıp sarmısaklı yoğurt ile yapıyorum yiyorlar.Tabi birde turşusunu yiyorlar
akşam yemeği
1 adet activia orman meyveli
2 adet fırında pişmiş yağsız ve lorlu sigara böreği
diyette olunca böyle oluyor
diğerlerine de yoğurtlu mercimekli erişte çorbası :)
akşam yemeği
1 adet activia orman meyveli
2 adet fırında pişmiş yağsız ve lorlu sigara böreği
diyette olunca böyle oluyor
diğerlerine de yoğurtlu mercimekli erişte çorbası :)
Benim her perşembe olduğu gibi bugünde menüde balık var .Bugünkü menü hamsi tava,yeşil salata,ısırgan çorbası . Tatlı olarak halka tatlısı.Helva da olsa iyiydi ama kolaya kaçtım.
Evt cnm doyuyorum :)Sen hakiki diyettesin yahu Bu kadarcik yiyince doyuyon mu peki
Aslinda bi sure sonra mide kuculuyor az yiyince ,daha sonra yemek istenilse bile yenilmiyomus
Saydıklarını yemekten önce mi yiyorsun,yemekten sonra mıEvt cnm doyuyorum :)
yemek niyetine :)Saydıklarını yemekten önce mi yiyorsun,yemekten sonra mı