Bende çoğunlukla günlük yaparım ama mesela ana yemekler yense de çorbadan ertesi güne kalır.Makarna pilav az yaparım ertesi güne kalınca aynı yadı vermez .akşamlık bir ögün
ne yapayım eşim hergün farklı ister. gerçi bende öleyim
PRATİK BİLDİĞİN YEMEK VARMI TATLIM YABende çoğunlukla günlük yaparım ama mesela ana yemekler yense de çorbadan ertesi güne kalır.Makarna pilav az yaparım ertesi güne kalınca aynı yadı vermez .
canım şimdi damak tadını,elindeki malzemelerini bilmeden ne diyelim ki .Mesela sebzeli bulgur pilavı,cacık yap derim pilavı sevmezsinBen calisiyorum her aksam isten cikip yemek yapiyorum ama bu gun ne yapsam bilmiyorum dun tavuk yaptim bugun ne yapayim kizlar pratik olsun hemen pissin fikir verin nolur
Yukarıda birkaç öneride bulundum Birde ben yazdan yaptığım melemenleri bugur pilavı yapmada kullanırım ,büyük kolaylık oluyorPRATİK BİLDİĞİN YEMEK VARMI TATLIM YA
Esim ayirt etmez genelde her seyi yer. Sadece pratik olsun istiyorum cunku yemek yapana kadar 8.30 9 oluyor o saatte de yemek yemeyi cok istemiyorum acikcasi hem mideye oturuyor hem kilocanım şimdi damak tadını,elindeki malzemelerini bilmeden ne diyelim ki .Mesela sebzeli bulgur pilavı,cacık yap derim pilavı sevmezsin
Biz 6.30 7 gibi yiyoruz Bazen 8.30 da geç geldiğ günler oluyor O zaman çorba türü değil de çay yanına yenebilecek şey tercih ediyoruz .Mesela menemen,patates salatası ,et sote,patates kızartma,fırında patates,buzluğunda varsa zeytinyağlı fasuye,zeytinyağlı pırasa,yumurtalı ıspanak ,çoban salatayla kahvaltılık koymak bile bazen yeter.Bazen de ıspanağı ,pazıyı bulgurla haşlarım dolaba koyarım.Yapacağım zaman soğanla kavururumEsim ayirt etmez genelde her seyi yer. Sadece pratik olsun istiyorum cunku yemek yapana kadar 8.30 9 oluyor o saatte de yemek yemeyi cok istemiyorum acikcasi hem mideye oturuyor hem kilo
makarna et ve çorba bitti bile
bide araka
biz çokmu yemek yiyoz yav acep
Ben calisiyorum her aksam isten cikip yemek yapiyorum ama bu gun ne yapsam bilmiyorum dun tavuk yaptim bugun ne yapayim kizlar pratik olsun hemen pissin fikir verin nolur
Uzun zamandır yoktum ya misafirlikteydik ya dışarıda bazen de kahvaltı türü yaptık 1 hafta geçtik bugünden başladım yemek yapmaya
Şehzade kebabı
Pirinç pilavı
Cacık
Afiyet olsun
Canım aslında adı asaletli yoksa bildiğin patlıcan yemeği etliHosgeldin nehircim
Donusun muhtesem oldukizz sehzade kebabi nasil oluyor ,ismine bayildim kesin guzel biseydir
Uzun zamandır yoktum ya misafirlikteydik ya dışarıda bazen de kahvaltı türü yaptık 1 hafta geçtik bugünden başladım yemek yapmaya
Şehzade kebabı
Pirinç pilavı
Cacık
Afiyet olsun
makarna benim de aklıma geldi de çok klişe diye demedim.Makarna yiyen erkek için sorun yokta benim eşim hazır makarnayı çok fazla sevmez,ev makarnası tercih eder.Bizim burada komşum var .Her gün ya makarna ya pilav yapar Bende merak ederim her gün makarna yemekten bıkmıyorlar mı diye .Yemeklerin en pratigi makarna canim
Aksam 8:30 ta gelip yemek yapmak hakikaten cok zormusBi gun onceden hazirlamak en iyisi, annem de calisan bi bayandi o zamanlar yemegi hep bi gun evvelden hazirlar aksam isitip yerdik.
*et -pilav aksamdan pisirir isten gelince salata yapardik
*karnibahari bi gun evvelden haslar ,aksma sogan salcada kavurup servis ederdik
*tavuklari haslayip dolaba koyar isten gelimce yagda kizartip salata ile hazirlardik
*minik minik bulgur kofteleri yapip buzluga atar lazim olunca cikarip haslar yumurta-salcada kavrulup sofraya koyardik
*turlunun eti pisirilir ,sebzelr dogranir ,gelince sebzeler uzerine eklenip pismeye birakilirdi
*kuru fasulye -nohut gibi gec pisen yemekler bi gun onceden pisirilip dolapta beklerdi.
*arada hazir ,mikrodalgada isitilan yemeklerden de alirdik
*makarna , menemen , hazir manti , sip sak pratik olurdu
Iste oyle bir vaktim olsa eskiden vardi oyle yapiyordum simdi yetistiremiyorum bir yandan da temizlik derken kafayi yiyicem bazen isyan ediyorum esimi annesine yolluyorum inatla gitmiyor o da banane diye adama firsat veriyorum benden once evde oluyor o ben gelene kadar yiyip gelmis olursun diyorum yok inat illa benim yaptigimi yiyecekYemeklerin en pratigi makarna canim
Aksam 8:30 ta gelip yemek yapmak hakikaten cok zormusBi gun onceden hazirlamak en iyisi, annem de calisan bi bayandi o zamanlar yemegi hep bi gun evvelden hazirlar aksam isitip yerdik.
*et -pilav aksamdan pisirir isten gelince salata yapardik
*karnibahari bi gun evvelden haslar ,aksma sogan salcada kavurup servis ederdik
*tavuklari haslayip dolaba koyar isten gelimce yagda kizartip salata ile hazirlardik
*minik minik bulgur kofteleri yapip buzluga atar lazim olunca cikarip haslar yumurta-salcada kavrulup sofraya koyardik
*turlunun eti pisirilir ,sebzelr dogranir ,gelince sebzeler uzerine eklenip pismeye birakilirdi
*kuru fasulye -nohut gibi gec pisen yemekler bi gun onceden pisirilip dolapta beklerdi.
*arada hazir ,mikrodalgada isitilan yemeklerden de alirdik
*makarna , menemen , hazir manti , sip sak pratik olurdu
Ben mesela her gün makarna yemekten bıkmam ama acayip zararlı bir şey haftalardır nadir ağzıma koydum diyetten dolayı sadece makarna pilavda olmaz vücuda sadece karbonhidrat yüklemesimakarna benim de aklıma geldi de çok klişe diye demedim.Makarna yiyen erkek için sorun yokta benim eşim hazır makarnayı çok fazla sevmez,ev makarnası tercih eder.Bizim burada komşum var .Her gün ya makarna ya pilav yapar Bende merak ederim her gün makarna yemekten bıkmıyorlar mı diye .
Kız sende kvye gitsene ,kökten çözümIste oyle bir vaktim olsa eskiden vardi oyle yapiyordum simdi yetistiremiyorum bir yandan da temizlik derken kafayi yiyicem bazen isyan ediyorum esimi annesine yolluyorum inatla gitmiyor o da banane diye adama firsat veriyorum benden once evde oluyor o ben gelene kadar yiyip gelmis olursun diyorum yok inat illa benim yaptigimi yiyecek
nokta,virgül koyaydın eyiydi.Biraz anlamada zorlandımBen mesela her gün makarna yemekten bıkmam ama acayip zararlı bir şey haftalardır nadir ağzıma koydum diyetten dolayı sadece makarna pilavda olmaz vücuda sadece karbonhidrat yüklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?