• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Sabahtan yemekleri hazirlamisiniz ne guzel :KK19:
afiyet olsun :KK66:
Bebeğim var benim 6 kalkıyor. Ona kahvaltı yapıyorum besliyorum. Sonra eşime kahvaltı hazırlıyorum beraber yapıyoruz. Sonra o günün işlerini yapıyorum. Öğleden sonra da bebeğim uyuyunca ben de uyuyorum çünkü :) Bugun ütü ve temizlik olmadığı için yemekleri pişirdim ben de normalde 4-5 gibi akşam üzeri hazırlıyorum. :)

Bebeğim var benim 6 kalkıyor. Ona kahvaltı yapıyorum besliyorum. Sonra eşime kahvaltı hazırlıyorum beraber yapıyoruz. Sonra o günün işlerini yapıyorum. Öğleden sonra da bebeğim uyuyunca ben de uyuyorum çünkü :) Bugun ütü ve temizlik olmadığı için yemekleri pişirdim ben de normalde 4-5 gibi akşam üzeri hazırlıyorum. :)

tüm gün koşturmaca desene:KK55::KK55::KK55:
bebekli zor,gecel,i gündüzlü yoruluyor insan, Allah kolaylık versin:KK5:

2015-11-09 16.52.49.jpg

dünden bi kare:kk77:

Çok şükür çok zorlanmıyorum ilk zamanlar çok çok zordu. Bir de şuan izindeyim belki işe başlayınca süreç zorlaşabilir, sağolun teşekkür ederim. :)

tarifini yazabilir misiniz?

hamurunda ,
kisi basi ; 1 kase un , 1 yemek kasigi seker, 1 tatli kasigi tuz , 1 yemek kasigi sivi yag ve kuru maya.... bu olcu kisi sayisinca cogaltilinir ;)

domates sosu icin ,rendelenmis domates ,salca ,pulbiber, kararbiber ve sivi yag var.

uzeri icin istenilen malzeme kullanilir ve 200°C lik firinda 10-15 dk pisirilip kasari verilir ve servise hazir ;)

hamurunda ,
kisi basi ; 1 kase un , 1 yemek kasigi seker, 1 tatli kasigi tuz , 1 yemek kasigi sivi yag ve kuru maya.... bu olcu kisi sayisinca cogaltilinir :KK66:

domates sosu icin ,rendelenmis domates ,salca ,pulbiber, kararbiber ve sivi yag var.

uzeri icin istenilen malzeme kullanilir ve 200°C lik firinda 10-15 dk pisirilip kasari verilir ve servise hazir :KK66:

Teşekkürler :)

Back