• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Henüz sadece işkembe corbası yaptım .Bişeyler daha bulmak lazım .Höffffff

Hazir iskembe corbasi mi yoksa orjinal mi o_O
eger orjinal haliyse basli basina bi yemek zaten :) diger turlu yanina sebzeli bulgur , ic pilav veya mucver de yakisabilir :KK200:

Hazir iskembe corbasi mi yoksa orjinal mi o_O
eger orjinal haliyse basli basina bi yemek zaten :) diger turlu yanina sebzeli bulgur , ic pilav veya mucver de yakisabilir :KK200:
Orjinal.Iskembelerim hazirdır dondurucuda çıkarıp corbasını yaparım.
Taze fasulye konservem var sadesi.açıp yogurtliyim baari .
Pilav ve bulgur pek gitmiyo bizde .

Patlıcan tava nasil oluyo canim
Aa hic yapmadin mi ben sana tarif vereyim cook severim ;) karniyarik zor diye tava yaparim.. patlicanlari dogra kizart ben biberde kizartiyorum sonra et kavur ister parca ister kiyma sogani kavur eti koy az salca sonra kizarttigin patlicanlari koy tepsiye dok ustune domates dogra at firina ;)

Aa hic yapmadin mi ben sana tarif vereyim cook severim :KK66: karniyarik zor diye tava yaparim.. patlicanlari dogra kizart ben biberde kizartiyorum sonra et kavur ister parca ister kiyma sogani kavur eti koy az salca sonra kizarttigin patlicanlari koy tepsiye dok ustune domates dogra at firina :KK66:
Heee ben bunu yapiyorim ama adini bilmiyodum hahahahah :KK47: ekine sagkik guzelim :anneadayı: hamiskende boyle guzel yemekler yapcakmisin :KK54:

Back