Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de su böreği.Bu gün günlerden pizzaaa
Ben bugun dalak kizarttim sogan domates sumak septim ekmek arasi yaptim yanindada kola
Canım ben diyet yapıyorum , her günüm haşlanmış tavuklarla geçicek neredeyse şuan sadece kahve içiyorum
Sadece yedigime ictigime dikkat ediyorum canimm. Fit kalabilmek icinn.aa oyle mi , diyetli diyetli yemek bolumune etiketliyom bende
ozel bi diyet mi uyguladigin yoksa dikkat mi ediyorsun canim ?
Sadece yedigime ictigime dikkat ediyorum canimm. Fit kalabilmek icinn.
Yoksaaaaa beni kimse tutamazzz
Yapma yaBizde de su böreği.
Yaaaa.Yapma ya
Uyuyasım geldi birden midem yat unut diyorYaaaa.
Bu saatte hiç aklına getirme.Yat bence de.Uyuyasım geldi birden midem yat unut diyor
Akıla düşüren de kimiş?Bu saatte hiç aklına getirme.Yat bence de.
Akıla düşüren de kimiş?
57 canim. Ben yemege keserek degilde spor yaparak daha hizli veriyorummkac kilosun peki ? benim de bi 5 lik fazlam var ,diyetsiz vermeye calisiyorum az yiyerek,hafta sonu ne kadar ise yaradigini gorcem
Margom57 canim. Ben yemege keserek degilde spor yaparak daha hizli veriyorumm
Efserimmmm sen nerelere gittin be kuzummmmMargom
Bilmem gittim iştedönüşüm muhteşem olaçakEfserimmmm sen nerelere gittin be kuzummmm
Gitme bir yerlereeee :) kuzum sen koysana senin soyle havali resimleriniiii eski zamanlardaki gibiiii yaprak dokumunu mu yasiyorsun suaaann :))Bilmem gittim iştedönüşüm muhteşem olaçak
Yaza hazırlık yapmak lazım bazen dökmek lazımki yeşil yapraklara yerimiz olsun be margomGitme bir yerlereeee :) kuzum sen koysana senin soyle havali resimleriniiii eski zamanlardaki gibiiii yaprak dokumunu mu yasiyorsun suaaann :))
Yaza daha cok var efserim ya onumuz daha kisYaza hazırlık yapmak lazım bazen dökmek lazımki yeşil yapraklara yerimiz olsun be margom