- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Misss gibi ıspanakli börek (peynir-sogan icerisinde) birde yayla çorbası birde püskevitli pasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misss gibi ıspanakli börek (peynir-sogan icerisinde) birde yayla çorbası birde püskevitli pasta
Ellerine saglikk canim harika gorunuyor
Tesekkur ederim ... tadida harikaydi zaten :)Ellerine saglikk canim harika gorunuyor
Belli soyle ucundan koparasim geldiTesekkur ederim ... tadida harikaydi zaten :)
Davul firinda demiBelli soyle ucundan koparasim geldi
Ayyy caninimi cektirdimBelli soyle ucundan koparasim geldi
Evettt davul firindaDavul firinda demi
Sagol canim topigin adina ayak uydurmaya calisiyorumama muhtesem olmuslar bunlar
ellerine saglik canim
Sagol canim topigin adina ayak uydurmaya calisiyorum
Ben bu işi nasıl çözdüm biliyormusun nuryolu(diğer arkadaşlarada fikir olsun üstelik)birgün oturdum aklıma gelen ne kadar yemek varsa bir kağıda yazdım sonrada karşısına onunla gidecek bakliyat tarzı yemekleri yazdım,örneğin kurufasülye karşısına pirinç pilavı ,karnıyarık karşısına makarna gibi...böyle böyle bir liste yaptım buzdolabına yapıştırdım,sonra sırayla yemekleri yapmaya başladım ve başka boş bir kağıda bugün ne yemek yaptıysam onu yazdım,böylece hem ne yemek yaptığımı görebiliyorum hem de bugün ne yemek yapsam diye düşündüğümde listeye bakıp fikir almış oluyorum,anlatabilmişimdir umarım"Akşam ne yemek yapsam " diye kara kara düşünen hanimlar
hadi fikir ve tariflerimizle birbirimize yardimci olalim ....
Akşama ne yemek yapsak ?
Afiyet olsun canimSüzme mercimek çorbası
Kızartma köfte + patates
Havuç tarator
Çoban salatası
Kıymalı beşamel soslu lazanya
Trileçe
Afiyet olsun
Ben bu işi nasıl çözdüm biliyormusun nuryolu(diğer arkadaşlarada fikir olsun üstelik)birgün oturdum aklıma gelen ne kadar yemek varsa bir kağıda yazdım sonrada karşısına onunla gidecek bakliyat tarzı yemekleri yazdım,örneğin kurufasülye karşısına pirinç pilavı ,karnıyarık karşısına makarna gibi...böyle böyle bir liste yaptım buzdolabına yapıştırdım,sonra sırayla yemekleri yapmaya başladım ve başka boş bir kağıda bugün ne yemek yaptıysam onu yazdım,böylece hem ne yemek yaptığımı görebiliyorum hem de bugün ne yemek yapsam diye düşündüğümde listeye bakıp fikir almış oluyorum,anlatabilmişimdir umarım
Bením menum
BalZamikli tavuk
Akdeniz salata
Izgara ananas
Bizim menü,
Yoğurtlu tavuk çorbası
Karışık ķızartma
Kurabiye