• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

gunumuzun yarisi ne yemek yapsam diye dusunmekle geciyor :) hem keyifli hemde farkli tarifler yapabilecegimiz keyifli bi topik olsun istedim :KK19:
her zaman beklerim :KK66:
:KK45: ben esime soruyorum oda sen canin ne istiyosa onu yap diyor :63: bura iyi oldu. Suan bi menum yok olunca yazacagim.bu arada gunaydinnn :KK37:

Nasilsin canim :KK19:
sebzesiz olmaz :KK200: bi de cocuklara yedirebilsek....
Sükür iyiyim sag ol, sen nasilsin?
Benim henüz öyle bir sorunum yok gülüm :KK51:
Acaba yemegi süslesen yemez mi kuzular?
417981_337409519635630_294546387255277_1002513_1658305341_n.jpg

Bugun ki menumu açıklıyorum :KK48: tarhana corbasi(icine nohut atacagim) ve mantii :KK45::kk77:

Afiyet olsun ... bende patlican patates et köfte aralarina ..firinliycam yaninada mercimekli pilav (yesil mercimek) corbami salatami kararsizim gerisinde..
Mmhhh super cnm bende salata yap corbayida yarina yaparsin ;) sende hergun bmm gibi degisik yapiyosun iki gunluk yemegi hic sevmiyorum cok hastaysam falan iki gunluk yaparim onun disinda hergun taze yemek ;)

Mmhhh super cnm bende salata yap corbayida yarina yaparsin :KK66: sende hergun bmm gibi degisik yapiyosun iki gunluk yemegi hic sevmiyorum cok hastaysam falan iki gunluk yaparim onun disinda hergun taze yemek :KK66:
Aynen oyle 1 cay bardagi pilav yetiyor zaten bize :KK48: Salata yapayim yogurtta koyarim sofraya ohhh miss ;)

Aynen oyle 1 cay bardagi pilav yetiyor zaten bize :KK48: Salata yapayim yogurtta koyarim sofraya ohhh miss :KK66:
Cay bardagimi :KK45: ayy cok hossunuz cnm yaa. Biz bir bardak pirinc yiyoruz esim muhahakkak dolu dolu iki tabak yiyoda :KK45:. Bende tarhana corbasina nihut ve manti koydum ayyy cok guzel olmus cok sevmem tarhanayi normalde cok hosuma gitti :KK200:

Cay bardagimi :KK45: ayy cok hossunuz cnm yaa. Biz bir bardak pirinc yiyoruz esim muhahakkak dolu dolu iki tabak yiyoda :KK45:. Bende tarhana corbasina nihut ve manti koydum ayyy cok guzel olmus cok sevmem tarhanayi normalde cok hosuma gitti :KK200:
Un tarhanasina mi :) kiz yayla corbasina nohut koy azcik salca muhtesem olur mantiyla nohutuda salcali ekcili su yap oda ayri corba yüksük corbasi olur .. ama senin tarif ilginc olmus biraz ;) biz az yiyenlerdeniz yaa :(

Un tarhanasina mi :) kiz yayla corbasina nohut koy azcik salca muhtesem olur mantiyla nohutuda salcali ekcili su yap oda ayri corba yüksük corbasi olur .. ama senin tarif ilginc olmus biraz :KK66: biz az yiyenlerdeniz yaa :KK43:
Biz oek yayla corbasi yemiyoruz cnm ama yaoarsam denerim tabii buzlukta haslanmis nohutum hazir ;) bildiginiz tarhana cnim kv yapmıştı cokk guzell ;)

Sükür iyiyim sag ol, sen nasilsin?
Benim henüz öyle bir sorunum yok gülüm :KK51:
Acaba yemegi süslesen yemez mi kuzular?
417981_337409519635630_294546387255277_1002513_1658305341_n.jpg

iyiyim canim ,tesekkurler :KK19:
ahh omrum mutfakta sebzeleri taninmaz hale getirmekle geciyor :-)
ne tatliymis ama ,denemeliyim bu guzelligi :KK200:

:KK45: ben esime soruyorum oda sen canin ne istiyosa onu yap diyor :63: bura iyi oldu. Suan bi menum yok olunca yazacagim.bu arada gunaydinnn :KK37:

yemegi yapmaktan cok dusunmesi mesakkat :(
arada bir cekebildigim yemeklerin resmini de paylasiyorum , insh yardimci oluruz birbirimize :KK19:

Back