- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Bak sen bu erkekler topdan tuaf! Dün yan komşuma anlatım, ya sen salakmisin dedi, uhmm, niye dedim ve kankayı bastı! Yan komşum erkek( kıskanıyorsun şakasından diyemedim çünkü sevgilisi ile yeni ayrıldı)bıraktım canım hani teşkkür etti felanda yani öyle şeyler ona anlamsız geliosırıta sırıta aldı ydi çikolataları :))))))))))
Yeni sipariş alımı yapmıyorlar ama
kızlar,sevgililer gününüzü kutluyorummve soruya da cevap olarak yani bana verilen hediye ile ilgili olarak acaba bişey desem banlanır mıyım ki, 3 ve 1 ile ilgili :82: tabi aynısını ben de kendisine hediye ettim
aslında senin topuklu terlik fena değilmiş, keşke önceden yazsaydıno rakamlar konusunda yalnız değilsin
hediye alan ve hediyesi gelen arkadaşlara da
hah aynen o işteahahahahahha 1/3
Bizde ondan aldık
Bide bizim Sevgililer Gününe ayıracak bütçemiz yokÇok mu fakiriz ne Pizza almıştık dün onu yaparım bide film ohh süper işte
Bak sen bu erkekler topdan tuaf! Dün yan komşuma anlatım, ya sen salakmisin dedi, uhmm, niye dedim ve kankayı bastı! Yan komşum erkek( kıskanıyorsun şakasından diyemedim çünkü sevgilisi ile yeni ayrıldı)
biz de bu sevgililer gününe arkadaş olarak girdik. 2 yıllık sevgiliyiz, 15 gün önce ayrıldık. 12 şubat doğumgünümdü ve dün de arkadaş kalmaya karar verdik. ama insan bari bi kutlar dimi yaaa :44: bu arada başka bişi diycem,banlanan arkadaşlar banlıyken konuları okuyabildiklerini söylemişler, ben iki kez banlandım ikisinde de forumun içine konulara giremedim. nasıl giriliyor konulara banlıyken. Allah korusun bigün lazım olabilir yine
canım sevgilim askerde bu sabah 9 buçukta kapı çaldı bir baktım bana bir buket gül yollamış ve karta not yazdırmış o kadar mutlu oldum kiiii :))))))))))
Askerdeyken bile gül yolluyor ha ne güzel :) Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah
canım sevgilim askerde bu sabah 9 buçukta kapı çaldı bir baktım bana bir buket gül yollamış ve karta not yazdırmış o kadar mutlu oldum kiiii :))))))))))
ne güzel canım orda bile bu kdar dusuncelı :) biz telefonda 30 sn kadar konustuk günümü kutladı ve kapattı..keske yanımda olsaydı o bana yeterdi :/
ben ona lahana sardım oda bana iki ekmek ikide gül almış
eminim çok yoğunmuştur o yüzden konuşamamıştır.bizde bazen çok kısa konuşmak zorunda kalıyoruz.Allah sabır versin hepimize sende sıkma canını geçicek bu günler inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?