Bugun ne hediye aldınız :?

bıraktım canım hani teşkkür etti felanda yani öyle şeyler ona anlamsız gelio:1::1: sırıta sırıta aldı ydi çikolataları :))))))))))
Bak sen bu erkekler topdan tuaf! Dün yan komşuma anlatım, ya sen salakmisin dedi, uhmm, niye dedim ve kankayı bastı! Yan komşum erkek( kıskanıyorsun şakasından diyemedim çünkü sevgilisi ile yeni ayrıldı)

kızlar,sevgililer gününüzü kutluyorumm :71: ve soruya da cevap olarak yani bana verilen hediye ile ilgili olarak acaba bişey desem banlanır mıyım ki, 3 ve 1 ile ilgili :82: tabi aynısını ben de kendisine hediye ettim

:9::9::9: Bizde ondan aldık :1:

Bide bizim Sevgililer Gününe ayıracak bütçemiz yok :21: Çok mu fakiriz ne :31: Pizza almıştık dün onu yaparım bide film ohh süper işte :27:

akşam gidip kocamı öpeyim bol bol fakat tükanda kapalı su bastı tükanı :)) napcaz bilmiyorum.
sonumuz iyi değil bugün iyi değil :9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
o rakamlar konusunda yalnız değilsin :9:

hediye alan ve hediyesi gelen arkadaşlara da :nazar:
aslında senin topuklu terlik fena değilmiş, keşke önceden yazsaydın :33:
ahahahahahha 1/3 :D
hah aynen o işte :29: cnm senin konularını biliyorum ben, bir şans vermeye karar verdin demek ne güzel
:9::9::9: Bizde ondan aldık :1:

Bide bizim Sevgililer Gününe ayıracak bütçemiz yok :21: Çok mu fakiriz ne :31: Pizza almıştık dün onu yaparım bide film ohh süper işte :27:

biz de bu sevgililer gününe arkadaş olarak girdik. 2 yıllık sevgiliyiz, 15 gün önce ayrıldık. 12 şubat doğumgünümdü ve dün de arkadaş kalmaya karar verdik. ama insan bari bi kutlar dimi yaaa :44: bu arada başka bişi diycem,banlanan arkadaşlar banlıyken konuları okuyabildiklerini söylemişler, ben iki kez banlandım ikisinde de forumun içine konulara giremedim. nasıl giriliyor konulara banlıyken. Allah korusun bigün lazım olabilir yine

Son düzenleme:
Bence en güzel hediye yanında olmak sevdiğinin...
Aşkımın yollarını gözlerken daha iyi anladım bunu bugün.Keşke burda olsaydıda bsy almasaydı :S halinize şükredin kızlar :)

Aşkitoma aylardır söyledım 14 şubatı unutma unutma diye diye sagolsun unutmamış
Pazar günü Taksimdeyken Atasun optikte begendıgım kore gözlüklerimi sipariş ettik
Bugünde çilekli çikolata buketi göndermiş işyerime tabı bu kadarını beklemıyordum şşokkk şokk :)
Pazar gününe yemege gidiyormuşuz(malum ikimizinde hafatiçi vaktı yok malesef)
Sıra geldı bana ben ne aldım hiç bişey arkadaslarımdan anca azar
yedim o kadar adama unutma dedin kendın unuttun ( vaktım yoktu:( )
İş çıkışı servisten iner inmez koşa koşa kocacıgıma bişey almam lazım yoksa önümüzdeki 14 şubatlar sıradan gecicek:))
Begendıgı kadife ceketimi yoksa güzel bir hırka mı alsam karar veremedim:(

biz de bu sevgililer gününe arkadaş olarak girdik. 2 yıllık sevgiliyiz, 15 gün önce ayrıldık. 12 şubat doğumgünümdü ve dün de arkadaş kalmaya karar verdik. ama insan bari bi kutlar dimi yaaa :44: bu arada başka bişi diycem,banlanan arkadaşlar banlıyken konuları okuyabildiklerini söylemişler, ben iki kez banlandım ikisinde de forumun içine konulara giremedim. nasıl giriliyor konulara banlıyken. Allah korusun bigün lazım olabilir yine

Evet ya sevgililer gününü geçtim ama doğum gününü kutlayabilirdi.. Az değil 2 yıl sonuçta :19:
Bu arada hiç banlanmadım ama tahmin ediyorum ziyaretçi girişi yaparak olabilir.. :44:

canım sevgilim askerde bu sabah 9 buçukta kapı çaldı bir baktım bana bir buket gül yollamış ve karta not yazdırmış o kadar mutlu oldum kiiii :))))))))))

canım sevgilim askerde bu sabah 9 buçukta kapı çaldı bir baktım bana bir buket gül yollamış ve karta not yazdırmış o kadar mutlu oldum kiiii :))))))))))

Askerdeyken bile gül yolluyor ha ne güzel :) Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah :16:

ben bir şey almadım özel günlerde hediye seçemiyorum geriliyorum. normalde haberi yokken beklemiyorken almayı seviyorum.
o göbeğinde panda suratı olan kazak almış panda deriz birbirimize :9:
hediyeye bayıldım ama notuna iki kere bayıldım.
birazdanda beni almaya gelecek ciğerciye gidicez :9:

ne güzel canım orda bile bu kdar dusuncelı :) biz telefonda 30 sn kadar konustuk günümü kutladı ve kapattı..keske yanımda olsaydı o bana yeterdi :/

ne güzel canım orda bile bu kdar dusuncelı :) biz telefonda 30 sn kadar konustuk günümü kutladı ve kapattı..keske yanımda olsaydı o bana yeterdi :/

eminim çok yoğunmuştur o yüzden konuşamamıştır.bizde bazen çok kısa konuşmak zorunda kalıyoruz.Allah sabır versin hepimize sende sıkma canını geçicek bu günler inşallah..

evet canım oldukca ygun.askere deılde işe gönderdık sanki.inşallah canım.. 1 yıl gecsin bitsin bir an once ...

eminim çok yoğunmuştur o yüzden konuşamamıştır.bizde bazen çok kısa konuşmak zorunda kalıyoruz.Allah sabır versin hepimize sende sıkma canını geçicek bu günler inşallah..

Back