Bugun ne hediye aldınız :?

kızlar,sevgililer gününüzü kutluyorumm ve soruya da cevap olarak yani bana verilen hediye ile ilgili olarak acaba bişey desem banlanır mıyım ki, 3 ve 1 ile ilgili :82: tabi aynısını ben de kendisine hediye ettim

Son düzenleme:
esım bana cıcek alsın ıstıyuorum
bırde fantazı gecelık
fantazı gıyımde olur

napım

kızlar,sevgililer gününüzü kutluyorumm ve soruya da cevap olarak yani bana verilen hediye ile ilgili olarak acaba bişey desem banlanır mıyım ki, 3 ve 1 ile ilgili :82: tabi aynısını ben de kendisine hediye ettim

ahahahahahha 1/3

Dun aksam esim nobetciydi
evde yoktu yani,
sabah goremedim onu

Sonra okuldayken cok guzel bir mesaj aldim
"Benim bir sevgilim yok ama
sacinin telini dunyalara degismeyecegim bir esim var " diye :)
Hemen guzel de bir mesaj ben yazdim .

Ogle arasina dogru aradi zil
calar calmaz kapida ol dedi niyeki dedim oyle iste dedi tamam dedim :)

Zil caldi dersten ciktim
arabada bekliyordu
bindim arabaya
bir tanecik kirmizi gul uzatti, can mi dedi can dedim gulustuk (bu
bizim sifremizdir)

Nereye gidicez dedim yemege dedi :) Gulerek niye
dedim
Sevgililer gunu diye degil icimden geldi dedi :)
Hani sen sevgililer gunune onem vermezdin dedim
Yok ben sevgililer gununu degil , herkese inat kari-kocalar gununu kutluyorum dedi :)

Ben ona kaşe kaban aldım o bana ne aldı bilmiyorum. Şimdilik çiçeklerim geldi :)))

yok canım o kim hediye kim 9 yıldır bir iğne almadı adam şimdimi alıp gönderecek üstelik çiçek birde...

kağıtçıdan sıradan bir kutu aldım dışını süsledim,içine minik deniz kabukları koydum not yazdım,iki tane sevgili kupası 2 tane sıcak çikolata,en altta küçük bi not ve nişan resmimiz

Çok güzel vede çok anlamlı bir mesaj

bence sen nikinin altındaki 4 yapraklı yoncayı sil dört yapraklı koca yap orayı
maşallah çok beğendim hediyesini alkışşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…