Bugun ne hediye aldınız :?

burası sevgililer günü topiki mi?

yakarım burayı

eşim bişey almadı bana,almaz da zaten.adam günün bile farkında değil..ama ben ona topuklu bi düşünme terliği aldım gelsin hediye edicem

:) düşünme terliğin benden twigy den

sabah erkenden kimin gönderdiğini bilmediğim kocaman bir buket papatya geldi masamda...
şaşkın şaşkın kimin göndermiş olabilecegini düşünüp duruyorum bulamadım kiii:26::26::26:

burası sevgililer günü topiki mi?

yakarım burayı

eşim bişey almadı bana,almaz da zaten.adam günün bile farkında değil..ama ben ona topuklu bi düşünme terliği aldım gelsin hediye edicem

adama zaten RUH ÖKÜZÜM demişsin
bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya senınki de o hesap olmasın sakın

gamze bugün ark ımla tel de konustum eşin hediye aldımı diyorum.heeee dedi aldı 3 ün 1 ini aldı dedi...koptum bende gülmekten

hahahahahahah bende 3 ün 1 ini alanlardanım canımda yakın hissettim kendime, hoş çok etkilemez beni.gün önemli değil, önemli olan hediye almam tamamen duygusal bitanecik Cornimmmm

.

Çiçeksepetinde kargo olayı nasıl oluyor ücretli mi

Açgözlü
Ben burda diyet yapayım sen orda tıkın habire
171 boyum kılom 58
az daha yersem lolıtalıktan embesıllıge gececegım :)
aksamları yemek yemıyorum cok

Bir futbol takımının özel serisini aldım :) İmzalı, harika bir hediye olacak :)

Harika bir nergis duruyor masamda mis gibi kokuyor, bir de hediyem olursa tadından yenmez
vayyyy öpüyorum dudakkktann almayrıışıımmmmmmmmmmmmm
:) almıştır belki nie günah alıyon afiyet olsun burada farklı ve mutlu aile sizede çocuğunuzla mutluluklar:)
hıslerım o yonde devam ettı ama onun bana ısten degısrdıgı sutlacları kadayıfları hatırlayınca kotu oldum :S

sabah erkenden kimin gönderdiğini bilmediğim kocaman bir buket papatya geldi masamda...
şaşkın şaşkın kimin göndermiş olabilecegini düşünüp duruyorum bulamadım kiii:26::26::26:
esın gondermıs olmasın
bana bı cıcek gelmedı tamam bılıyorum benım onun cıcegıde olmazkı boyle cıcek ıstıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…