- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
geçmiş olsun canım benim rabbim sana sağlıklı bebkler yine verir inşallah etçil ailesi sizede mutluluklar:)))))
Ellerimle kurabiye yaptım kalpli şekilli... 2 tane çok güzel kalp aldım minicik
Birde eşşekli anahtarlık aldım disneylanddan(Arada eşşekliklerimle üzdüğüm için onu)
Gerçi hediye almamak için söz vermiştik ama tutamadık ikimizde.
Benim asıl hediyem 2 hafta sonra doğum gününde
Ben anti-romantik olduğum için 8 yıldır hiç bişey almadım ona sevgililer gününde,bu seferde almadım ama o en benden daha romantiktir çiçeğimi muhakkak gönderirdi hiç bişey yapmasa bile ama bu saat oldu gelen giden yok
İyiki varya oçatlak :)) kız gülşen naptıki acabaa maşallah kız hediye işinden pek anlıO
woowwww bacımmm sizde mutluluklar......
bende düşünüyorum kurabiye yapmayı tarif arıyordum bana tarifi verirmisin cnm çok sevirirm
Bana 'istediğin ağda makinasını alsam mı diye düşündüm' dedi
çeyızımde eksık olan bir elektronık eşya vardı
ona bahsetmiştim alıcam dıye onu almış gondermiş
ama geçen hafta bana soz verdırtmişti bana bırsey alıp paranı harcama dıye
bende tamam demiştim
kabalıkmı oldu acaba ? :18:
2 adet portakal
1 su bardağı şeker
1 yumurta (sarısı içine, beyazı üzerine)
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Yarım su bardağı zeytinyağ
1/2 Çay bardağı toz şeker (üzeri için)
YAPILIŞI:
Yumurta sarısı şekerle birlikte çırpılır.
İki adet portakalın suyu ve kabuklarının rendesi ilave edilir.
Yağ, kabartma tozu ve un eklenir. Kulak memesi kıvamını alıncaya kadar yoğrulur.
Avuç içinde yuvarlanarak ceviz büyüküğünde toplar yapılır.
Topların üstüne fırçayla yumurta beyazı sürülür. Sonra da tozşeker serpilir. önceden ısıtılmış fırında hafifçe pembeleşinceye kadar pişirirlir.
Bu tarife göre yaptım
sevgilim yok iki yakın arkadaşımında yok onlara çiçeksepetinden çikolata ve meyva sepeti gönderdimm akşamda buluşucaz yemek yicez anlıcagınız yanlızlıgın dibine vurucaz :)
İyiki varya oonun çikolata fikrini kullanmayı düşünüyorum Ama hepsinden isirik almak istemiyorum, mağlup kilo falan yapar
Kulağa hoş geliyor ama minik bir şey alıp sürpriz olmasını yeğlerdim.. Ismarlama hediye mi olurmuş. Neyse hiç olmayadablrdi bu günlere şüküüür :)
Sen ne aldın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?