- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Eski defterlerim?bu konuya ne yazcağını çok merak ediodum
Bizde pek onemsemeyenlerdeniz bu gunu, o yuzden hediye falan almadik birbirimize ama sabah sarildik optuk dans ettik yeter daha ne olsun, bizde kendimizce boyle kutladik :)
düşünmüş bence cok güzel canım bende sevgililer gününde kücük bi hediye alınması taraftarıyım önmli olan sadce düşünmesi..
benim cnmda bana bluetooth destekli kulaklık almış en son bize gelen ufaklıklar benim güzel kulaklığımı paramparça edip koparınca çok üzülmüştüm oda almış hemen bende ona pantolon aldım
bızım aramız baya bı uzak sevdığımle... 3OOO km kadar bu günü beraber geçıremeyeceğız
ben bırşey almadım, kuru kuru sevgılıler günün kutlu olsun dedım,
o da resmı bı gazetede sevgılıler gününe özel bı köşe varmış,
orda bana bırşeyler yazmış resmımızı felan eklemış netten gösterdı şok oldum ama çok mutluyum
Âmin! Aslında bir yılan var ama şimdilik sessiz sessiz bekliyor beni:)) film gbisiniz allah ayırmasın sizi inş..
aslında bişi almaz geneldede, c.tesi kürtaj oldum bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu, onun üstüne çok kötü bi kaç gün geçirdim salı günü verdi zaten o hediyeyide bugün bişi yok, öğlen gibi aradı çiçek gelmedimi ya sana bende yok dedim ekonomik krizdeyiz ya işte dedi bende iyi öyle olsun dedim kapattı bu kadar :) akşam belki kebapçıya gideriz ama :)))
Âmin! Aslında bir yılan var ama şimdilik sessiz sessiz bekliyor beni
Eski defterlerim?
bizde pek önemsemeynlerdeniz:) nişanlım istiyordu ama ben geçen sene istemediğimi söledim ve bu sene kutlamadık. sadece gece arayp melodili bi şekilde sevgililer gününü kutladı deli :))))))))))
Bugün arayp ßaßan izin vermio artık evlenince bi yemeğe çıkarız dedipek sanmıOM AMA düşünmesi bile yiter
nie reddeyon bacım evlenince mumla ararsın valaaa
Ben hediye almadımmm
Amann almıcam da.. Zaten eşim de almadı, haftasonu beraber gidip ben seçip beğenip alacakmışım
Hoş napsın adam aldıklarnı kullanmıyorum genelde, kadının zevkinden anladığı pek söylenemez çünkü
Akşama da bir çiçek pasta alır muhtemelen
Ellerimle kurabiye yaptım kalpli şekilli... 2 tane çok güzel kalp aldım minicik
Birde eşşekli anahtarlık aldım disneylanddan(Arada eşşekliklerimle üzdüğüm için onu)
Gerçi hediye almamak için söz vermiştik ama tutamadık ikimizde.
Benim asıl hediyem 2 hafta sonra doğum gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?