- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
teşekkürler seninde kutlu olsun :)
4 aydır eşim başımın etinin yiyordu akvaryum alalım diye bende hiç sevmem katiyen diyordum üzülüyordu ama ses etmemeye başlamıştı artık bende güzel bir akvaryum aldım içini süsledim 4 tanede balık aldım içine , şimdi mutfak dolabının en tepesinde duruyor akşam görücek bakalım
o bana bijuteriden bi kolye almış, ben ona kazak, atkı, çikolata, müzik cdsi, deodorant ve duş jeli seti aldım..
açıkçası onun hediyesine karşılık benim aldıklarımdan dolayı pişmanım biraz. bi de kızdırdı beni ondan da öyle düşünüyor olabilirim ama neyse.. yine de sadece bi kolye olması biraz hayal kırıklığı yarattı..
Guzel! Keşke benimkide balık isteseydi, kedi, köpek istiyor ama ev musayitsen değilteşekkürler seninde kutlu olsun :)
4 aydır eşim başımın etinin yiyordu akvaryum alalım diye bende hiç sevmem katiyen diyordum üzülüyordu ama ses etmemeye başlamıştı artık bende güzel bir akvaryum aldım içini süsledim 4 tanede balık aldım içine , şimdi mutfak dolabının en tepesinde duruyor akşam görücek bakalım
Guzel! Keşke benimkide balık isteseydi, kedi, köpek istiyor ama ev musayitsen değilha birde fareye benzer bir hayvan varya ondan...
Guzel! Keşke benimkide balık isteseydi, kedi, köpek istiyor ama ev musayitsen değilha birde fareye benzer bir hayvan varya ondan...
Ben ona don mon aldım:d
Oda bence telefon diye tahmin ediyorum:d
hamster mi ana iişin cok zor canım ya:)
Ben ona don mon aldım:d
Oda bence telefon diye tahmin ediyorum:d
ben ayakkabı almıştım onu vercem,
oda bana liseli aşıklar misalı ahanda bundan almış TAMAMLANAN KALP VE OK 2 Lİ ANAHTARLIK SET KC203 GittiGidiyor'da 45153116 :))) benim saf kocam ya çok sevimli
Balık cok mahsun ya:) benimde vardı. Her hafta suyunu değiştirirsen seni asla bikdracak bir durum olmaz...:)) balığa bile tahammülüm yokta işte sevinsin diye aldım , birde öyle kedi köpek hamstır hiç bakamam yani, aslında tahammülsüzlükten değil de bakımını yapamamaktan korkuyorum oda üstüne düşmezse yazık hayvancıklara
Hayır ama onuda istedi, asıl istediği fare gibi ufakdi.. Ne ilginç şey varsa istiyor:s
kedidi köpek severim ama evim musayit değil, inanirmisin, şu dev örümcekler varya son zamanlarda onu alalım diye ısrar ediyordu! Ben örümcek, yılan şu bu nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?