Bugun ne hediye aldınız :?

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
Birbirmizi görmesekte tanımasakta hayatımızda ii kötü herseyimizi paylaştığımız arkadaşlarım hepinizin sevgililer gününü kutluyorum .Sağlıkla nice mutlu yıllara inşallah .......eşinize nişanlınıza sevgilinize hediye aldınız mı ne aldınız? fikirler öneriler ?

teşekkürler seninde kutlu olsun :)

4 aydır eşim başımın etinin yiyordu akvaryum alalım diye bende hiç sevmem katiyen diyordum üzülüyordu ama ses etmemeye başlamıştı artık bende güzel bir akvaryum aldım içini süsledim 4 tanede balık aldım içine , şimdi mutfak dolabının en tepesinde duruyor akşam görücek bakalım

o bana bijuteriden bi kolye almış, ben ona kazak, atkı, çikolata, müzik cdsi, deodorant ve duş jeli seti aldım..

açıkçası onun hediyesine karşılık benim aldıklarımdan dolayı pişmanım biraz. bi de kızdırdı beni ondan da öyle düşünüyor olabilirim ama neyse.. yine de sadece bi kolye olması biraz hayal kırıklığı yarattı..

3'ün 1'ini aldım :p sevgililer günü de neymiş pek önemsemem böyle saçma günleri ama önemseyenlerin günü kutlu olsun :)

4 aydır eşim başımın etinin yiyordu akvaryum alalım diye bende hiç sevmem katiyen diyordum üzülüyordu ama ses etmemeye başlamıştı artık bende güzel bir akvaryum aldım içini süsledim 4 tanede balık aldım içine , şimdi mutfak dolabının en tepesinde duruyor akşam görücek bakalım

ne güzel bi hediye eminim canım cok memnun olcaktır eşinnn:)

o bana bijuteriden bi kolye almış, ben ona kazak, atkı, çikolata, müzik cdsi, deodorant ve duş jeli seti aldım..

açıkçası onun hediyesine karşılık benim aldıklarımdan dolayı pişmanım biraz. bi de kızdırdı beni ondan da öyle düşünüyor olabilirim ama neyse.. yine de sadece bi kolye olması biraz hayal kırıklığı yarattı..

aboww canım siz sevgilimiziniz biraz abartmısın sanki kuzum erkek milleti o kadr şımartmaya gelmez bir kazak yeter kendine kıyafet alsaydın :)):):

Guzel! Keşke benimkide balık isteseydi, kedi, köpek istiyor ama ev musayitsen değil;) ha birde fareye benzer bir hayvan varya ondan...

Ben ona don mon aldım:d
Oda bence telefon diye tahmin ediyorum:d

Son düzenleyen: Moderatör:
Guzel! Keşke benimkide balık isteseydi, kedi, köpek istiyor ama ev musayitsen değil;) ha birde fareye benzer bir hayvan varya ondan...

Ben ona don mon aldım:d
Oda bence telefon diye tahmin ediyorum:d

:)) balığa bile tahammülüm yokta işte sevinsin diye aldım , birde öyle kedi köpek hamstır hiç bakamam yani, aslında tahammülsüzlükten değil de bakımını yapamamaktan korkuyorum oda üstüne düşmezse yazık hayvancıklara

Bizde pek onemsemeyenlerdeniz bu gunu, o yuzden hediye falan almadik birbirimize ama sabah sarildik optuk dans ettik yeter daha ne olsun, bizde kendimizce boyle kutladik :)

hamster mi ana iişin cok zor canım ya:)

Hayır ama onuda istedi, asıl istediği fare gibi ufakdi.. Ne ilginç şey varsa istiyor:s
kedidi köpek severim ama evim musayit değil, inanirmisin, şu dev örümcekler varya son zamanlarda onu alalım diye ısrar ediyordu! Ben örümcek, yılan şu bu nefret ederim:(

:)) balığa bile tahammülüm yokta işte sevinsin diye aldım , birde öyle kedi köpek hamstır hiç bakamam yani, aslında tahammülsüzlükten değil de bakımını yapamamaktan korkuyorum oda üstüne düşmezse yazık hayvancıklara
Balık cok mahsun ya:) benimde vardı. Her hafta suyunu değiştirirsen seni asla bikdracak bir durum olmaz...

Hayır ama onuda istedi, asıl istediği fare gibi ufakdi.. Ne ilginç şey varsa istiyor:s
kedidi köpek severim ama evim musayit değil, inanirmisin, şu dev örümcekler varya son zamanlarda onu alalım diye ısrar ediyordu! Ben örümcek, yılan şu bu nefret ederim:(

:)) film gbisiniz allah ayırmasın sizi inş..

benim cnmda bana bluetooth destekli kulaklık almış en son bize gelen ufaklıklar benim güzel kulaklığımı paramparça edip koparınca çok üzülmüştüm oda almış hemen bende ona pantolon aldım :16:

Back