Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

1_dis_kontrol.jpg

kızlar işte duyguçıkmazının diş doktoru..muayene olurken yakalandı...

barçman ya ama bugun diş doktoruna gıtcem:eek: ne gıyınecegıme karar veremedım yardım istedım senden-tatlicadiarzu-
ooooo bır haber...yoksun..:1no2:.yoksa beni.... sev mi yor mu sun....senağlama

haa senın hemşon var dımı...oh oh artık bizide unutmaszın...ugurum böcügüm...anladın sen onu

unutmam nan sen bana hem yemek hazrlıyon hemde kazak hedıye ettın senıde arada kaynatırım ben

valla barçman....gunahını haberlerde aldım..yerimseniben.keşkem bır sey ıstemeseydım senden....bune kız...fredynin kabusu gıbıkafamçokkarıştı
bune beeeeeeee...allahım allahım ölüyümmü gülüyümmü..sırnaşık şeyfisfisfis
ben ne alt edeyım...bılemedım...senağlama

o ne dıl mubarek oyle...tobe tobe..:1shok:.zaten benım diş agrısı beynımden cekıyor...güldürmeyın beniii..:roflol:

barçman..bır sey oner oner dedım ahanda aldım cevabını....gozumden yaş geldı beeeekaydirigubbakcemile3

Stalking+Cat+03.jpg

Bugün biraz salaş giyinmek istedim , zaten manken vücutlu olduğumdan salaş giyinince biraz daha etli butlu görünüyorum, yolda siz mankenmisiniz diye sormuyorlar , bunalmıyorum insanlardan , imza isteyenler birlikte fotoğraf çektirmek isteyenlerden bir nebze de olsa kurtuluyorum. Hava da çok güzeldi rahat rahat dolaştım , tabi bu rahatlıkta yeni aldığım manolo blahnik ayakkabılarım payı büyük ayakkabılarımın içinde kendimi zengin gösterişli ve seksi hissetmiyor değildim.Beyaz çorapta ne kadar hijyenik ve temiz bir insan olduğum kanıtıydı resmen.Yeşil yüzümü açıyor , gözlerimi ortaya çıkarıyor bu yüzden yeşili seviyorum , ayakkabılarımın şıklığından çok feminen bir görüntü vermemek , tacize uğramamak adına (erkekler çok beğendiklerini türlü yollardan anlatmaya çalışıyorlar anlıyorum güzelim dayanılmazım ama bir yerde sıkılıyo insan bu denli ilgiden canım) askeri yeşil biraz efemine kıyafet giymeyi tercih ettim buna rağmen çok frapan göründüm. Pantolonun arkasından sarkan kuyruk şeklindeki kemerimi Fransa dan ünlü modacı dostum Louis Vuitton (ben ona kız zilli derim o bana prenses der çok samimiyizdir.) benim için özel tasarladı , afrika kaplanı derisi rengine boyanmış sibirya kaplanı derisinden yapılmıştır ayrıcana , bana hediye olarak yolladı sağolsun , kendisi çok mütevazidir beni her bayram arar bayramımı kutlar ramazan kurban hiç kaçırmaz..Yalnız kendisi KK'daki bayanları çok rüküş buluyorum , şuraya bir fotoğrafını koyda çatlasınlar ama sonra nazar duanı oku nazara gelirsin mazallah dedi , söylemeden edemiyciiim. Saçım , gözüm kaşım Allah vergisi kıslar , boyamı lens mi diye sorup benden boya markası kuaför adresi istemeyin lütfen..saçlarımı hiç boyamam şu anda sadece saçımda kına var , o da geçen bir arkadaşın kına gecesine gittik , kına işini çok abartmış tutturdu elinize siz de kına yakın diye , ay elimden hariç yüzüme koluma bacağıma afedersiniz pop..ma bile hint deseniyle kına yaktım yine bitiremedik kınayı sonra dedim bari saçıma da süreyim o yüzden yani..
Maşşalah derseniz sevinirim.
Elemtere fiiiş kem gözlere şiiiiiş.
:nazar:

k7dx0.jpg

Veeee,işte giyindim ve geldimhihoyyythihoyyyt
Pek uzun sürmedi tabisırnaşık şey :roflol:
Üf be yavruya bak,bu ben neymişimde haberim yokmuş :roflol::roflol::roflol:

k9do7.jpg

Ev Hanımım çantasını almış,alışverişe çıkarkene :roflol::roflol:

X