Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

k5vv3.jpg

Barçman ın davete giderken,çekilen çiçek gibi resmi :sm_cool:a.s.:nazar:

k16zu4.jpg

ank06 nın mutfakta yemek yaparken tercih ettiği cicisi:roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

k8ln0.jpg

Günün son bombası.:sm_cool:sırnaşık şeyDuyguçıkmazı için özel olarak tasarlanan giysisi.Hani içinde kalmasın dedimŞeniz

20061206_1_1165425364_nic6.jpg

dağ çiçegiyle tanıştığımız günkü resmimiz...yabangülüm,dağçiçeğim ne kadar uyumlu dimi.nasılda güzel çıkmışız..

20061206_1_1165425364_nic6.jpg

dağ çiçegiyle tanıştığımız günkü resmimiz...yabangülüm,dağçiçeğim ne kadar uyumlu dimi.nasılda güzel çıkmışız..

:roflol::roflol::roflol:
Nereye bakıyos ki biz öyle,kaydirigubbakcemile3düşün düşün çıkaramadım:roflol::sm_cool:

hayrlı cumalar tum dualarınız kabul olsun ıns :Saruboceq:
nan bakın bugun cuma buna uygun bıseyler gıyın olur mu kaydirigubbakcemile5

11275540549542ga.jpg

kızlar ya........ ya çok şanslıyız allaha çok şükür....... alllah olmayanlarada versın...
ya çok üzülüyorum böyle olunca

keşke elimizden bir şey gelse ama bızlerde yanı başımızdakı insanlara yardım etmekten acıızı...
ve halımıze şükretmıyoruz...
bugun cuma bugun hatrına inşallah fakırlere yardım eder...

ya aman yaaaa...ne ıstıyonuz benden yaaa..dun ev hanımıyla ugraştık ahımı tuttu ne
şimdıde sıra bende galıba oysa...kıbar ıncecık bır kızcagızım yahu..bu halden ancak ve ancak EV HANIMIM anlar ımdattttt ...nerdesın...

benimki7yqjk6.gif

buğün hazırlıklıyım bütün kızları toplayıp geldim duygu yanlız değilsin canım arkamıza baksana

X