- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse evhanımı kadar seksi olamaz
ana ben görmedim kız ne göz var sende yaktın beni sabah sabahuğur böcüğü
benıde unutman nan cıplak kaldım haa
evhanımı neyını kıskancaz kız boynuzlanmışın
canım bak gör işte hem giydip hem boynuz takıyorlar sen yine öyle bil okazağın altına derli toplu bişey alda yine kendime döneyim ben kazağımı vermem çok beğendim Şenizkız ev hanımı sen boyle ucuk kacıkmısın ...
bende hanım hanımcık kazak fılan hedıye ettıydım ...
anaaaaa bılemedım...ben senı...
hoşgeldin canım günaydın nerelerdeydinörgü Modellere bayıldım yaaaenfes görünüyorlar tamda zamanı :)Dememkki modelleri alıp örüyoruz..Örgü zamanı geldi çattı ..
Buarada Ev_Hanımı canım benim çok seksisin ve ürperticii:)mCxŞeniz
barçman gunaydın kısss....bugun ben diş doktoruna gıtcem sence ne gıymelıyım...bır secenek sunarmısın...mumkunse ev hanımı tarzı olmasın::))))))
Ablam saçlarıma çok özen gösteriyorum biliyorsun...Bugün sabah sabah gergin kalktım galiba baksana ruh haline göre model vermişim:sm_cool::sm_cool:nazlım bende senin bugünkü kıyafetine bittim hele saç modelin harika
Ablam banada bi minnoş yollasana öyle şekerkii:roflol::roflol::roflol:benim kazaklarımı hep minnoş örüyor sağolsun
canım bak gör işte hem giydip hem boynuz takıyorlar sen yine öyle bil okazağın altına derli toplu bişey alda yine kendime döneyim ben kazağımı vermem çok beğendim Şeniz
hoşgeldin canım günaydın nerelerdeydin
canım sorma ama koç ürkmemiş yada benden kaçmış uğur görmese ben daha mutlu mutlu gezecem
canım bak gör işte hem giydip hem boynuz takıyorlar sen yine öyle bil okazağın altına derli toplu bişey alda yine kendime döneyim ben kazağımı vermem çok beğendim Şeniz
hoşgeldin canım günaydın nerelerdeydin
canım sorma ama koç ürkmemiş yada benden kaçmış uğur görmese ben daha mutlu mutlu gezecem
uğurböcüğü dünkü kıyafetin çok daha güzeldi
kız ev hanımı sen boyle ucuk kacıkmısın ...
bende hanım hanımcık kazak fılan hedıye ettıydım ...
anaaaaa bılemedım...ben senı...
beni kandırmıyon demi..a.s.sen sakın hanı şu bıldıgımız ev hanımlarındansın...-tatlicadiarzu-
gunduzlerı hanım hanımcık olup gecelerı vamp bır kadınmı olyon yoksam ...
ne olur benım duygularımla oynama ev hanımı...senağlama:roflol::sm_cool:
al canım ev hanımım...sana bu kazagı hedıye ettım....gule gule gıy emı canımcık
dunn cok vahşıydım cnm herkes pesımdeydı eve zor attım kendımı ama nekadrda cabalasam ev hanımı gıbı sexsu olamam :roflol: ha bıde boynuzlu