- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uğraşın bakalım buldunuz garibi ben akşama sormazmıyım bunun hesabını sorumlusu siz olunca size gelecem bakarsınız artık bu yaşlı kadını yan gelip yatacam ohhh cokacimcoook
ev hanımı hakkını ver..canım kazagında hanı fena degıl hoş dımı amam
flash flash üyelerimizin son dakika haberlerinden alıntı
duyduk duymadık demeyin...
ev hanımı kk ya takılırken minik yavrucagına bulaşık yıkatıp evi temizletiyormuş...
gerçeklerden kaçamazsın ev hanımı...
yok öyle aglamak falan...
biz boşuna konuşmuyoz...
demek var bir hatan yakalıyoz...
ah canım KK yüzünden boynuz bile takmışım haberim yok ben ağlamayımda kimler ağlasın ben gidip bi işin ucundan tutayım bari enişteniz evden atmadan
canım yaşlılık işte size yetişmek için görmemişim hemen bakıyorum özürev hanımı abla hanı soruma yanıt gelmedı bı gerı sayfayı bıda oku yaw sarkıda hedıye ettım ınsn bı tsk eder
takılıyorum takılıyorum hatta sizin başınıza düşecemkaydirigubbakcemileben anlamam bakacaksınız hiç yardım falanda etmem fikretin kaynanasını gördünüz işte ona göre
ayy cok merak ettım bı soru sormak ıstıyom bu boynuslarla kapılara falnda takılıyosunzdur gunluk hayatta ve özel hayata :jeyyar: ne gıbı zorlukları var kaydirigubbakcemile3
ayrıca ben kımse bakamam bu aralar 3haftadr aylık alamıyom acım ac
haa ev hanımı ablam sana bı sarkı hdıye etmek ıstedım
hadı gel kız oynaşalım kız azcık ustten azcık alttan hopbıdı hopbıdı ...
..............................kızlar müjde kurtuldunuz barıştık eniştenizle
önce oturduk tatlı tatlı konuştuk
sonra eve bir uşak
bir ahçı
bana bir araba
çocuğa oyuncak
ve enişteniz işe
ben KK ya
mutlu son
canım yaşlılık işte size yetişmek için görmemişim hemen bakıyorum özür
yaşlı ama seksu ve boynuslu :roflol:
takılıyorum takılıyorum hatta sizin başınıza düşecemkaydirigubbakcemileben anlamam bakacaksınız hiç yardım falanda etmem fikretin kaynanasını gördünüz işte ona göre
aboww gormem mı bıkez karsılastım kendısıylen yanlslıkla hemen kanalı değiştrdım ben olsam o kadını yolarım hee kaydirigubbakcemile
saol bitanem ne oynaması hopbidi hopbidi ağlıyorum ben bi bulayım bana boynuz takan gacıyı o zaman şakkıdı:dance::dance:
ağlama kıyamam ole yaslı gacıların ağlamasına :teselli: kım ne yaptı sana ahh bu delıler ahh uzmen nan ablamızı