- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
Aboww 1 yılın pantolonunu nirden bulcam simcii
Pist şimdi giremiyom watsapa cevap yazmiycagim kişiler var o yüzden askm
Dediklerinde son son son derece haklisinnn
Benzeri cikarsa haber veririm tatliskom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aboww 1 yılın pantolonunu nirden bulcam simcii
Pist şimdi giremiyom watsapa cevap yazmiycagim kişiler var o yüzden askm
Dediklerinde son son son derece haklisinnn
trıp yanında cok masum kalır yıktım ortalıgı bugunKime trip yapıyon![]()
Tamam guzelm:)Benzeri cikarsa haber veririm tatliskom
Bende aynen kız kendimden tiksindim resmentrıp yanında cok masum kalır yıktım ortalıgı bugun![]()
![]()
popi ne demek![]()
teşekkürler canım 24 yaşındayım ama daha genç durduğumu söylerler makyajsız çocuk gibi oluyorumsacların cok guzel ya masallah .. bıde annesın yaa genc kız gıbısın senn
Çok tatlısın fiziğine bayildim:)))Sınıfımın kirli camından kombinimyarın sildireyim
![]()
Teşekkürler : ) akşam yemeği pek yemeyince, çaya şeker atmayıp bide yediğin ekmek dilimlerini sayınca oluyo bişeylerÇok tatlısın fiziğine bayildim:)))
Ben de az önce yedim ve kapattım günümü hadi bakalimm:)))Teşekkürler : ) akşam yemeği pek yemeyince, çaya şeker atmayıp bide yediğin ekmek dilimlerini sayınca oluyo bişeyler![]()
Sınıfımın kirli camından kombinimyarın sildireyim
![]()
Uuu Güzel kombin.. Bana taş diyene bak
Uuu Güzel kombin.. Bana taş diyene bakAdana da bile bugün kolsuz giyemedim donarsınız tabi.
Guzellikkk:)))
Akşamları yemiyorum diye hava attım, çok acıktım ya.... Tv de de krepte tavuk gördüm dayanamıyorummmmmBen de az önce yedim ve kapattım günümü hadi bakalimm:)))
Guzellikkk:)))
Aynen bugün ben de dondum(
Akşamları yemiyorum diye hava attım, çok acıktım ya.... Tv de de krepte tavuk gördüm dayanamıyorummmmm