Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım sadece 5 tl cik :) otantik şeyleri severim takıya çok para vermem tshırtede vermem asla benden tavsiye tshırt her daim sade olsun sade grı sıyah beyaz salaş ama takıyla patlatın :)
Bayıldım yaa, alıp bana da göndersen ne hoş olur.:KK23:
Nereden aldın isim yazsan da kafi.:KK68:

Bunu diyen kız kör oldu... Gayet iyi görünüyosun. Benimde kilom az değil ama etim sıkı galiba.

Yaaa niye fotolari yukardan cekiyorum saniyosun :KK70: boyum uzun oldugundan pek gostermesem de 10 15 kilo vermem gerek... sansima aldigim kilo orantili dagiliyor. O yuzden sismandan cok iri duruyorum. Ama giyinikken tani ciplakken fazlaliklar ortada :KK70:

Eşim de kendine mükellef bir sofra kurdurdu. Üstüne de film izlerken cips keyfi yapacakmış.:KK61:
Bende limonlu su içiyorum. Bünyem almaya çok müsait maalesef.

benim bunyem cok iyiydi yemeklerde iki durum falan yerdim hep 58 kiloydum. Sonra nasil olduysa polikistik overe yakalandim ve tam 17 kilo aldim. 3 unu verdim daha da vercem umarim :)

Umarım verirsin canım. Spor topiğimiz var ilgilenirsen bekleriz.
Fitim fitsin fit.

Yaa hangi sporlari yapiyosunuz ? Ben haftada en az 4 gun 45 dk yuruyus arti jillian yapiyorum. ama hastalik geregi cok yavas kilo verdigimden 15 gunde 3 kilo falan verebildim :)

Yaa hangi sporlari yapiyosunuz ? Ben haftada en az 4 gun 45 dk yuruyus arti jillian yapiyorum. ama hastalik geregi cok yavas kilo verdigimden 15 gunde 3 kilo falan verebildim :)
15 günde 3 kilo süper ki hiç şikayet etme. Ben 10 kiloyu 2 yılda verdim ondada pilates filan yapıp, tenis oynadım bana mısın demedi...

15 günde 3 kilo süper ki hiç şikayet etme. Ben 10 kiloyu 2 yılda verdim ondada pilates filan yapıp, tenis oynadım bana mısın demedi...

Ayy umarim verebilirim... ama bu hastaliktan dolayi o kadar cok deneyip basarisiz oldum ki artik korkuyorum...

Ayy umarim verebilirim... ama bu hastaliktan dolayi o kadar cok deneyip basarisiz oldum ki artik korkuyorum...
Tavsiyem tarçınlı su ödem atmakta birebir. Vücudundan akıyo resmen. Tabi spora filan devam et ama günde bir bardak ılık tarçınlı su iç. ( kök tarçını kır yarısını kullan)

Tavsiyem tarçınlı su ödem atmakta birebir. Vücudundan akıyo resmen. Tabi spora filan devam et ama günde bir bardak ılık tarçınlı su iç. ( kök tarçını kır yarısını kullan)

Yaa icmem gerekem zaman onemli mi peki hani sabah oglen aksam falan ? Bi de bugun sogan kurune basliyorum kistlerimi atarsam daha rahat kilo veririm diye dusunuyorum metabolizmam hizlanir...

Ben kahvaltıda çay yerine tarçınlı su içmiştim. unuttuğum da yada canım iistemediğinde de gün içinde tükettim. Evet kistlerinden kurtul, adet sancısıda yapar çünkü  :mad::mad:

X