- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
Aboww 1 yılın pantolonunu nirden bulcam simcii
Pist şimdi giremiyom watsapa cevap yazmiycagim kişiler var o yüzden askm
Dediklerinde son son son derece haklisinnn
Benzeri cikarsa haber veririm tatliskom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboww 1 yılın pantolonunu nirden bulcam simcii
Pist şimdi giremiyom watsapa cevap yazmiycagim kişiler var o yüzden askm
Dediklerinde son son son derece haklisinnn
trıp yanında cok masum kalır yıktım ortalıgı bugunKime trip yapıyon
popi ne demekBenzeri cikarsa haber veririm tatliskom
Tamam guzelm:)Benzeri cikarsa haber veririm tatliskom
Bende aynen kız kendimden tiksindim resmentrıp yanında cok masum kalır yıktım ortalıgı bugun
popi ne demek
teşekkürler canım 24 yaşındayım ama daha genç durduğumu söylerler makyajsız çocuk gibi oluyorumsacların cok guzel ya masallah .. bıde annesın yaa genc kız gıbısın senn
Çok tatlısın fiziğine bayildim:)))Sınıfımın kirli camından kombinim yarın sildireyim
Teşekkürler : ) akşam yemeği pek yemeyince, çaya şeker atmayıp bide yediğin ekmek dilimlerini sayınca oluyo bişeylerÇok tatlısın fiziğine bayildim:)))
Ben de az önce yedim ve kapattım günümü hadi bakalimm:)))Teşekkürler : ) akşam yemeği pek yemeyince, çaya şeker atmayıp bide yediğin ekmek dilimlerini sayınca oluyo bişeyler
Sınıfımın kirli camından kombinim yarın sildireyim
Uuu Güzel kombin.. Bana taş diyene bak Adana da bile bugün kolsuz giyemedim donarsınız tabi.
Uuu Güzel kombin.. Bana taş diyene bak Adana da bile bugün kolsuz giyemedim donarsınız tabi.
Guzellikkk:)))
Akşamları yemiyorum diye hava attım, çok acıktım ya.... Tv de de krepte tavuk gördüm dayanamıyorummmmmBen de az önce yedim ve kapattım günümü hadi bakalimm:)))
Guzellikkk:)))
Aynen bugün ben de dondum (
Akşamları yemiyorum diye hava attım, çok acıktım ya.... Tv de de krepte tavuk gördüm dayanamıyorummmmm