- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
gnydn canım her iki elbisende çok sıkmış ve çok yakışmış canımcım ilk elbisene bayıldım bide çok uyumlu renkleri tercih etmende süper olmuşsun yaneee
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar,uzun süredir topiği takip ediyorum,bugün bende koymaya karar verdim.
umarım beğenirsiniz,bugün uyuyakaldığım için,apar topar giyindim,böyle oldubuyrunnnnnnnnn
buarada hepiniz çok güzelsiniz kızlara.s.
gnydn
ilk resimde ne kadar tatlı şık olmuşsun öyleopuyorumnanaktan
son resimdeki ceketini ve ceketin inci kolyeyle uyumunu beğendimbayanssulusmile
gnydn canım her iki elbisende çok sıkmış ve çok yakışşım canımcım ilk elbisene bayıldım bide çok uyumlu renkleri tercih etmende süper olmuşsun yaneee
Selayhus canim dünkü elbiseden cok daha güzel bu elbise... cok begendim; sana da cok yakismis...
Sal bile bu elbisede cok hos görünüyor; harika görünüyorsun maasallah
kesinlikle gri elbiseden çok daha ağır ve şık sana ve fiziğinide çok yakışmış ,taşan göze batan hiç birşey yok ben çok beğendim ....Kardeşinin düğünü içindi sanırım onada mutluluklar diliyorum....
selayhusum ben diğer elbisenide begenmiştim
hatta onun rengini çok çok daha begenmiştim
bu da cok guzel canımm
gonul ısterdı kı salı hıc takma ama sallı halıde guzel:))
selayhus bu elbise gri den daha güzel...
Selayhus çok daha şık ve asil duruyo bu elbise ...
Değmiş canım çok daha iyi bir tercih yapmışsın...
Güle güle giy canım kardeşinede mutluluklarrr... :1hug:
kizlar fikirlerinizden dolayi cok tesekkür ederim elbisenin tek kusuru siyah olmasi ama zaten ben siyah rengi coook severim dügün icin baska renk istemistim kismet böyleymis hic pisman degilim bunu alip geldigim icin :dance: