- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
Bu da benden.
canımmmm çok güzel bi mavi bu ve cok yakışmış sanada tam bahara göre renk uyumun süperrrr yanee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da benden.
sahimi kız küçük oğluna al ozaman beni :kedi:kaydirigubbakcemile3 bende sana bayılıyorum şirinem benim Şeniz
oyyy o ne güzel yorum öyle ezgimm yerim kız senii çıtı pıtı olan sensin bitanemm benim çıtıpıtılığım mı kalmış koca avrat olmuşum delikafadulden sahii xzgim sen kaç yaşındasın kız opuyorumnanaktan
kelebeğim hiç içinde kalmasın git al istediğini istediğini giy bitanem kocan da çok olmasın artıkın kardeşin evleniyor bu kadan da olmaz yaa:mymeka: bu aradaşu çekici kollarını merak ettim qı yazın sıfır kol giymiyomusun sen kızhihoyyyt bu arada geçen bakırköyden aldığım eteklerimden biri bu balon etekti canım sormuştun ya kaydirigubbakcemile
ayyy keşke ama oglumda yok kızımda istedik olmadı daha düşük yaptım zaten eylülde daha tık yok keşke böle güsel bi gelinim olur inşallah çok isteremmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
allah güzel gönlüne göre versin bitanem Şeniz
selayhus elbisen cok renksiz duruyor ayrica seni kilolu göstermis hic 49 kilo gibi durmuyorsun resimde bence sen yarin arkadasinla git baska bir elbiseye bak bayanssulusmile
saol bebeim napalım takip etmeye çalışıors az çok aklinialirimsmilemelike ne ettin kızz
dengesini bozdun sahifenin :icecream:
gözlerinde pek güzelmiş mavişş
bade sende çok şıksın kuşum , son moda kıyafetler bakıorum
teşşkkr ederm balımbayanssulusmile bilmiyorumkismilebadecimmm her iki halinde süperrr çok begendim bidenemmmopuyorumnanaktan
hahha cnm benm güldürdün beni o senin çirkinliğin bi kere yerimseniben opuyorumnanaktanNe ka çirkinsin ne kaa bi bilsen boshayallersmile
Şöyle çirkin çirkin fotolarınızı ekliyosunuz ya sinir ediyosunuz beni
Ben foto koycam ortalık çalkalancak diye koymuyorum
saol tatlım bende sewiorum o tarz giyinemyi çok rahat oluo yawboshayallersmile kaydirigubbakcemile3kontes canım kombinini çok beğendim yeleğin gömleğin çantan hepsi çok hoş valla
cennetkokulum hırkan çok güzelmiş hayatım
neriman yeleğini çok beğendim canım bende istiyorum böyle bişey ya
twettycim poz vermeyi çok iyi biliyosun valla tatlım modellik yapsana sen kız aklinialirimsmile elbisen de çok hoşmuş
aşkito boleron çok tatlıymış canım
bade ikinci kombinini çok beğendim canım tam benim tarzım
teşkkr ederim hemşocum ee kocaelidensen kesin bilirsin ne kadr yerki zaten :lepi: sırnaşık şeyNeriman, bade, kontess, tweety, aşkito selayhus, aman da aman :dance:
Atladığım varsa pardon kızlar, hepiniz formunuzdasınız yine opuyorumnanaktan
Bu arada bade kontess hemşoymuşuz, şimdi farkettim opuyorumnanaktan
Bade fotoda durduğun yeri adım gibi biliyorum kaydirigubbakcemile3
Tiryanyafila şıkır şıkır olmuşsun maviş mavişşş kaydirigubbakcemile5
canımmmm çok güzel bi mavi bu ve cok yakışmış sanada tam bahara göre renk uyumun süperrrr yanee
joeycimmm kotun çok yakışmış canımcım fizigede maşallah yanee
dml canim resmin kücük anlasirmiyor o yüzden kiyafetler fazla
selayhusyine tesekkür ediyorum kizlar yarin olsun diye sabirsizlikla bekliyorum .. arkadasla beraber gidecegiz yarin oda fikir verecek elbiseyi öylede cektim alt kismi falan daha belli
tek tek alinti yapamadim simdi ama yorum yapan herkese cok tesekkür ederim, canlarim bazilariniz kizma darilma demisiniz ben zaten yorum almak icin elestirilmek icin koydum o yüzden istediginiz yorumu yapabilirsiniz :)
gnydn