Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben güzele güzel derim güzel benim olmasa dakaydirigubbakcemile3sagolun canlarim hindi modundayim kubarmis kabarmis halde :)) mutlu oldum bu kadar begenilmesine :)
kizlar elbise bu ben orta resimdeki gibi $ali takacagim üzerine ama elbiseyi görün diye diger türlüde cektim koydum.. bunda karar kildim dünkünü gören gördü zaten 100 milyon fazla verdim ama degdi sanirim
]
gnydn cım sende çok zevklisin canım takımların çok ama çok yakışmışş Şeniz
tskler cnmselayhusssssummm harika olmuşsun canım bayıldımmmm vallaaaaaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
amanin amanin emdevde begenmis :dance: tsklerselayhus bu ne güzellik ben ilk baştakini çok beğendim.ohaoldumsmile
ne demişler beyaz giyme köz olur siyah giy göz olur aklinialirimsmile
hasetlik ve imrenim duygularımla çalkalandım kaydirigubbakcemile2
sagol cnmÇok yakışmış, elbise süper ve üstünde çok asil durmuş.
evet canim öyle cok daha süper olurdusenağlamaSimdi olmus istee sali takmasan cok daha iyi olurdu tabi ama sartlar onu gerektiriyosa sempatiksalakcinni cok iyi secim opuyorumnanaktan
cnm butik dayi bilmem tr de varmi .. olmadi dügünden sonra keseriz altini sen giyersin sırnaşık şeybu elbisenin minisinide düşündümde nefisss olurr yaa benimde arkadaşın düğünü varr kısası tam benlikaklinialirimsmile hangi mağazadan aldn selayım türkiyede olan bi markamı acepolumunekankayizsmile
sgl canim insallah mutlu olurlarselayhus çok hoş olmuşsun canım
kardeşinede mutluluklar ayrıca
tskler a.s.elbisen süper ohaoldumsmile sana çok yakışmış
umarim sizde bulmusunuzdur canim kardesinecnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki bunu almışsınnnnnnnnnn süper durmuş yaff gride güzeldide inan bu acaippppp hoş olmuş çok ama çok begendimmmmmm göz kamaştırcaksınaklinialirimsmile
arkadasim geldigin icin yanimda mersilülülülülülüselayhus elbisen cok yakismis güle güle kullan, digerinden cok cok daha güzel ohaoldumsmile arkadasinla gidip degistirmen eyi olmus opuyorumnanaktan
sagol canim ya ben o kadini cok begenirim burnum biraz kücük olsaydi belki bende benzetirdim kendimi :1hug:Kızlar merhabalar.ben uzun zamandan beri takipçinizim.büyük bi zevkle bakıyorum fotolarınıza.maşallah hepiniz çok zevklisiniz.
selayhuscum elbisen çok güzel.ben seni melisa sözen e benzettim.gerçi yüzün kapalı ama görebildiğim kadarıyla:)bunu söylemek istedim.
hepiniz çok şıksınız valla:))))
bende öyle diyorum canim :lepi: icime cok sindiselayhus iste bu canim :lepi:
dogru bir karar oldu barbisimselayım işte budur :lepi:
Diğer elbisenize göre çok daha beğendim bende. Siyah ayrı bir güzel duruyor.
Hayırlı olsun şimdiden kardeşinize.