Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lapinum spor yani öyle rahat :))
hayl allah iyiligini versin :roflol:
twettyim cok tatli olmussun.
selyim yha :kedi:ben pek begenmedim elbiseni.
cok olgun göstermis seni. daha canli renkler yokmuydu?
degistirmeyeceksen altina gümüs rengi ayakkabida gider.
o süslü yerlerini sökme bence, cok sade olur
kenarı dantelli fularlar çok moda bu sene, çok hoşuma gidiyor.. ben de çeyizimdeki dantellerden fular yapmayı planlıyorum, masaya falan sermem hayatta, en azından işime yarasın kaydirigubbakcemile3 gerçi annem beni oyar herhalde :mymeka:
bu da benim halim. paçozluk abidesi sempatiksalakcinni
kardesimin dügünü icin aldigim kiyafet... altina ayakkabimdami grii olsun henüz karar vermis degilim fikirlerinize acigim..
birde o süslü yerdeki taslar gözüme hos gözükmüyor cikartirsam cokmu sade olur ... siyah bir elbise daha vardi düz bedenime tam yapisan sekilde bu seferde siyah olmasin diye bunu aldim acaba siyahtami olsaydi diyede kararsizim
saclarimida toplattirmayi düsünmüyorum masayla dalga istiyorum sadece bircak tokayla belki hafif arkaya atilabilir..
sahimi kız küçük oğluna al ozaman beni :kedi:kaydirigubbakcemile3 bende sana bayılıyorum şirinem benim Şeniztwettycimmm yine çok datlusun canımın içi bayılıyom kıssss sanaaaaopuyorumnanaktan
oyyy o ne güzel yorum öyle ezgimm yerim kız senii çıtı pıtı olan sensin bitanemm benim çıtıpıtılığım mı kalmış koca avrat olmuşum delikafadulden sahii xzgim sen kaç yaşındasın kız opuyorumnanaktanselayhusum canım en sonunda aldın elbısenı hayırlı olsun
ben cok begendım rengınıde,kendisinide hem kapalı hemde şık
normalde taş hiç sevmem ama güzel olmuş taşları
gri ayakkabı giymelisin bencede altına hatta elbisenin taslarından olursa guzel olabilir
siyah elbise dar dıyorsun enıste bey tarafından sorun cıkabılır bence bu kalsın:)
tivimm hayatımm şirin mi şirin olmussun miniğim benim(inceciksin cıtıpıtısısın ya ondan benım gozumde mınık bebek gbısın)
kizlar cok kararsizim diger siyah magazada burda degil olsa hemen onuda giyerdim resmini cekmek orda aklima gelmedi ama o cok asil sekilde duruyordu ... üstündeki bolero degil §al ve ben onu cikartamam o sekilde acik giyinmiyorum kollarim malum cok cekici oldugu icin :icecream:
siyah elbise cok hostu aklim onda kaldi tam vucut hatlarini belli ediyordu ama asildi aklim onda coook kaldi. yarin bilmiyorum ne yaparim belki gider onu alirim bu 120 eur o 170 eur idi bakalim...
selayhusum enişte bey Allah'dan yüz dekoltesine ve ayak dekoltesine izin veriyor:))
tivimm yasımı sormussun ya yas olarak demedim ben istersen 50 yasında ol cıtıpıtılıgınla benim gözümde miniksin,tatlı dilli şirinem benim buarada 86 doğumluyum yani 24 yasındayım sen?
selayhuskardesimin dügünü icin aldigim kiyafet... altina ayakkabimdami grii olsun henüz karar vermis degilim fikirlerinize acigim..
birde o süslü yerdeki taslar gözüme hos gözükmüyor cikartirsam cokmu sade olur ... siyah bir elbise daha vardi düz bedenime tam yapisan sekilde bu seferde siyah olmasin diye bunu aldim acaba siyahtami olsaydi diyede kararsizim
saclarimida toplattirmayi düsünmüyorum masayla dalga istiyorum sadece bircak tokayla belki hafif arkaya atilabilir..