Bugün ne giydin? Çek görelim..

Evet tatlım seneye düğün, nisan var eylül de :) çok teşekkür ederim insanın kendine yakışacak elbiseyi bulmak cok zor oluyor ama kaç tane giyip çıkardım uzaktan güzel duruyor bazıları giyince çok kötü oluyor: )
Bu çok yakışmış canım sana kararını değiştirme bence.Ne güzel gençsin inceciksin çok yakışmış sana,giyinmeyi ve yakıştırmayı biliyorsun.Tekrar hayırlı olsun güzelim.

Senden sonra ben biraz kart kaçarım :KK48:ama bende foto yüklemeye gelmiştim sende takıldım kaldım:KK68:Dur bende yükleyeyim.

Bu da benim dün akşam oteldeki eski müşterilerimi ziyarette.
14067543_1732284100354715_2366027547951481774_n.jpg

Bu çok yakışmış canım sana kararını değiştirme bence.Ne güzel gençsin inceciksin çok yakışmış sana,giyinmeyi ve yakıştırmayı biliyorsun.Tekrar hayırlı olsun güzelim.

Senden sonra ben biraz kart kaçarım :KK48:ama bende foto yüklemeye gelmiştim sende takıldım kaldım:KK68:Dur bende yükleyeyim.
Bu elbiseyi aldım tatlım son kararım bu oldu en basta üstümü sarmasını cok sevdim kumaşını ve kuyruğu olması: )) çok cok teşekkür ederim :) öyle deme valla harikasın fizigin giyimin çok güzel

Elbiseniz çok güzel, mutluluklar dilerim :)
Varsa eğer markasını öğrenmem mümkün mü acaba, yoksa herhangi bir esnaftan mı aldınız?
Çok teşekkür ederim : ) bursa da kapalı carsida bi moda evinden aldım izmirden geliyormuş kıyafetler şuan evde değilim ama eve gidince moda evinin adını yazarım size :)

X