Bekarım tatlım 10 yıllık ilişkim var bahar ayında nişan olacak kısmet olursaevli misin,evliysen kç yıldr çocuk istiosun
(o fiziği bekar diye duşunuyorum da o yuzden soruyorum)
inşllh rabbim nasib etsin hayırlısıyla.. Tavsiyem evliliğin ilk zamnlarında korunma.hemn gelsin bebiş. Ben ilk zamnlar istemedim sonra çok skıntı oldu. 2,5 yıldr evliyim bnde inşllh ilk bebepim olcak.. Yeni evliyken korunanların hepsi genelde skıntı yaşıyo.Bekarım tatlım 10 yıllık ilişkim var bahar ayında nişan olacak kısmet olursa
Ben 2 tane falan istiyorum ama . Kendim tek çocuğum kardeşim yok . Aslında böyle de iyi ne istersen oluyo hemen :)))
Ama kardeşte güzel bişeydir mutlaka tatmadığım için bilmiyorum :))
bu arada cevabın için teşekkür ederim :) Ay çok kafama takıldı şimdi nerden geldi ki aklıma amaaaan :)Burcucumm dan mı bahsediyosun ki :) Tek o geldi aklıma ama
Evet doğru bunu duymuştum. Zaten yaşım oldu 25 evlenene kadar 27 falan olacak .inşllh rabbim nasib etsin hayırlısıyla.. Tavsiyem evliliğin ilk zamnlarında korunma.hemn gelsin bebiş. Ben ilk zamnlar istemedim sonra çok skıntı oldu. 2,5 yıldr evliyim bnde inşllh ilk bebepim olcak.. Yeni evliyken korunanların hepsi genelde skıntı yaşıyo.
ahh ahh banada dedilerde sorun olur diye yok ne olcak dediydim.. Yaşadım çektim.. Yinede çok şukur şuan bebişim benle..Evet doğru bunu duymuştum. Zaten yaşım oldu 25 evlenene kadar 27 falan olacak .
Sevgilim de 30 olacak . İlk çocuğu yaparız hemen
Ayy heyecanlandım böyle düşününce bebek falan
İnşşallah canım :))ahh ahh banada dedilerde sorun olur diye yok ne olcak dediydim.. Yaşadım çektim.. Yinede çok şukur şuan bebişim benle..sizede tez vakitte gelir bebiş inşllh
bn teşekkur ederim iyi dileklerin içşnİnşşallah canım :))
Sende hemencecik doğumunu yaparsın dilerim bi bakarsın paşan kucağında olur
Muhabbet için çok teşekkür ederim , güzel sözlerin içinde ayrıca :)
İyi akşamlar
Ben 28 esim 36 biz daha dusunmuyoz kiz yaslimi kaldiiimmEvet doğru bunu duymuştum. Zaten yaşım oldu 25 evlenene kadar 27 falan olacak .
Sevgilim de 30 olacak . İlk çocuğu yaparız hemen
Ayy heyecanlandım böyle düşününce bebek falan
Yok tatlim sen fistiksin daha :))) bende senin yaşlarında olucam iste korunur muyuz bilmem ama ben çocuk aşkıyla yaniyorumBen 28 esim 36 biz daha dusunmuyoz kiz yaslimi kaldiiimm
Canım cotondan almıştım geçen yaz
üstündekine bayıldım lütfen nerden aldığını söylee
Daha yuksek ayakkabilar giy canim daha cok yakisir boyle kombine
Daha yüksekte boyum hepten çok uzun oluyo canım ya böyle topuk tercih ediyorum mecburDaha yuksek ayakkabilar giy canim daha cok yakisir boyle kombine
Aman olsun ne olucak ya ne guzel iste manken gibi:)Daha yüksekte boyum hepten çok uzun oluyo canım ya böyle topuk tercih ediyorum mecbur
Düğünde falan yüksek giyiyorum baya ama günlük öyle giyince kendimi çok yüksekte hissediyorum :))) haklısın aslında seninle boyumuz aynı dmiAman olsun ne olucak ya ne guzel iste manken gibi:)
Ayni canim.ben takmiyorum giyiyorum valla kim ne dusunurse dusunsun:))Düğünde falan yüksek giyiyorum baya ama günlük öyle giyince kendimi çok yüksekte hissediyorum :))) haklısın aslında seninle boyumuz aynı dmi
Bizim burda böyle uzun boylu kız çok az o yüzden sanırım :)) heveslendirdin beni param olunca bakayım yüksek modellereAyni canim.ben takmiyorum giyiyorum valla kim ne dusunurse dusunsun:))