- 14 Şubat 2016
- 201
- 240
Ayyyyyy maşallah kızlar sizee.
Fıstığım benim çok teşekkürler
Ben de bu cumlene dahilsem tesekkur etmeden gecmeyeyim kuzumm
Maşallah
Çok teşekkür ederim tatlim sende çok tatlisinTeşekkür ederimm canım , resimlerine de baktım manken gibisin valla
Teşekkür ederim canımm :))wavv fiziğin supermiş.. Çok kıskandımm
ayy bebekten oncede senin kadar fit değildim,hiç sallamiyim şimdiTeşekkür ederim canımm :))
Bende kısmetse bebek beklerken böyle kalmam tabii
Sağlıkla kucağına al inşallah
Evet ya eskiden daha canlıydı. Bu arada senin de fiziğin çok güzelmiş maaşallahBuraya uğrayan yok , eskiden ne güzelmiişş
Eminim sende güzelsindirayy bebekten oncede senin kadar fit değildim,hiç sallamiyim şimdiama gebelikle bsya bi fırtladı gobek,kalça faln
Teşekkürler :))))Evet ya eskiden daha canlıydı. Bu arada senin de fiziğin çok güzelmiş maaşallah
kesinlikle oyleEminim sende güzelsindir
Olsun mis kokulu minik bebek doğacak o göbekten , dünyanın en güzel duygusu olsa gerek
Maşallah paşaya canım :))) Bende çok istiyorum anne olmayı bakalımkesinlikle oylehele ki bugunlerde gumbur gumbur tekme atıyo paşam.muhteşem bi his .. Rabbim tum istiyenlere nasib etsin..
evli misin,evliysen kç yıldr çocuk istiosunMaşallah paşaya canım :))) Bende çok istiyorum anne olmayı bakalım
Burcucumm dan mı bahsediyosun ki :) Tek o geldi aklıma amaBu arada buraya sık sık fotoğraf ekleyen, güzel giyinen, kendisi de güzel olan bir kız vardı :) yaklaşık 3-4 sene öncesinden bahsediyorum yalnızismini çıkaramadım ama burnundan estetik olmuştu hatta albüm de koymuştu diye hatırlıyorum. O geldi şimdi aklıma da buraya çok fotoğraf eklerdi. Eski müdavimlerden Hatırlayanınız var mı?