Herkese günaydın ve hatta benim gibi uyanamayanlarada günaydınEki Görüntüle 1585927
şimdi kıyafetimi gösteriyorsunuz burada bir anlasamHerkese günaydın ve hatta benim gibi uyanamayanlarada günaydınEki Görüntüle 1585927
Oohh günaydin canim insan orda uyanmak istemez vallaa şortun harika :)
şimdi kıyafetimi gösteriyorsunuz burada bir anlasamona göre yorum yapacağımda,
konunun konseptini bitirdin okeye döndürdün. kutlarım:)kombin desem arkada ki fonuda atlamayalım ::):)
konunun konseptini bitirdin okeye döndürdün. kutlarım:)
utanma.. bizbizeyiz desemde değiliz.:)çok utandım ama
yüzünü saklamak zorunda değilsin ama konunun içeriğine göre fotoğraf koyarsan sevinirim.ya tamam bundan sonra net fotolar birde artık yüzümü saklıcam :)
süper kim inanır anne olduğuna fazla çıtırsınEki Görüntüle 1585171 Eki Görüntüle 1585172 Eki Görüntüle 1585174
Bugünden iyi bayramlar kızlar
bugün hem bayram hem doğumgünüm
çok hoş spor ve şıkYeni bir kombin daha iyi bayramlarrrr kizlarEki Görüntüle 1585200
gayet hoş olmuşsun..Eki Görüntüle 1585933
3 kilo vermiş olmanın dayanılmaz hafifliği :)
çok beğendim renk uyumunu tam tatil konseptio zaman bugünde böyle olsun napalımmm :)
teşekkür ederim, 39 kilo ile evlenip birden 54 kilo oldum, ramazanda 3 kilo vermişim, tabii yüksek bel pantalonun da katkısı var, meğer göbeğim yokmuş, düşük belden öyle duruyomuş :)gayet hoş olmuşsun..
54 bence çok iyi. 39 çok zayıf. bu kiloda kal. . sabitle. gayet iyisin şu an. bende 55im. , 2 kilo versem tamam diyorum ama bacaklar çita oluyor benimde zayıflayınca kaldım öyle verip vermemek arası:).teşekkür ederim, 39 kilo ile evlenip birden 54 kilo oldum, ramazanda 3 kilo vermişim, tabii yüksek bel pantalonun da katkısı var, meğer göbeğim yokmuş, düşük belden öyle duruyomuş :)
gayet fit görünüyorsunEki Görüntüle 1585933
3 kilo vermiş olmanın dayanılmaz hafifliği :)