- 17 Ocak 2013
- 743
- 304
şortun güzelmiş bu sene moda bunlarHerkese günaydın ve hatta benim gibi uyanamayanlarada günaydınEki Görüntüle 1585927
benim aslında kiloyla problemim yok, aldığım kilo direk popo oluyo bende :) boyumda kısa tuhaf bişi oluyorum bu şekil kalmam lazım 51 im şuan.54 bence çok iyi. 39 çok zayıf. bu kiloda kal. . sabitle. gayet iyisin şu an. bende 55im. , 2 kilo versem tamam diyorum ama bacaklar çita oluyor benimde zayıflayınca kaldım öyle verip vermemek arası:).
şu an bile çita oldu bacaklar:)
çok beğendim renk uyumunu tam tatil konsepti
şortun güzelmiş bu sene moda bunlarrengi de çok çarpıcı
Canım bunun kendine güvenle ne alakası var. Her g.tü güzel olan g.tü açsa ohoooGörünen bu olabilir , benim için de oldukça kısa bir şort ben giyemezdim şahsen. Ama kendine güvenip giymiş , herkesin kendi tercihi. Buna karışmak bize düşmez, isteyen istediğini giymekte özgür. Yargılamak da haddimiz değil .
teşekkür ederim, 39 kilo ile evlenip birden 54 kilo oldum, ramazanda 3 kilo vermişim, tabii yüksek bel pantalonun da katkısı var, meğer göbeğim yokmuş, düşük belden öyle duruyomuş :)
Evet hastalıklı gibiydim, eşim 85 kgydi ozaman kardeşi gibiydim yanında :) boyum 1,55 ya var ya yok :) 45 e inemem zannımca, 51 e zor geldim burda kalabilirsem ne mutlu :)39 kilomu tabi boyunu bilmiyorum ama çok düşük bence idealin 45 senin.
Eki Görüntüle 1585933
3 kilo vermiş olmanın dayanılmaz hafifliği :)
hihih :) evet canım benim o :) yaşımı hiç göstermediğim doğrudur, hep aynı tepkiyi alıyorum ya, burdan facebookta eklediğim bi kaç kişi inanamıyor ben olduğuma :)Sare bu sen misin? Vaaay seni de gorduk. Masallah genc kiz gibisin yav..
Canım bunun kendine güvenle ne alakası var. Her g.tü güzel olan g.tü açsa ohoooben yargılamıyorum giysin tabi bana ne?
Ben de aynı şortları giyiyorum ama şortu tangaya dönüştürmek için popomun arasına kadar sokup yukarı kaldırmıyorum. Komik geldi eleştirdim. Sen de beni Yargılama. : D
51 iyi bence boyuna göre gayet normal.. kal kal. bu kilo idealin. fotoğrafta çok iyi görünüyor çünküEvet hastalıklı gibiydim, eşim 85 kgydi ozaman kardeşi gibiydim yanında :) boyum 1,55 ya var ya yok :) 45 e inemem zannımca, 51 e zor geldim burda kalabilirsem ne mutlu :)
Evet hastalıklı gibiydim, eşim 85 kgydi ozaman kardeşi gibiydim yanında :) boyum 1,55 ya var ya yok :) 45 e inemem zannımca, 51 e zor geldim burda kalabilirsem ne mutlu :)
teşekkür ederim, şimdi tek sorun selülit, 39 kgkende selülitim vardı gitmiyor bi türlü51 iyi bence boyuna göre gayet normal.. kal kal. bu kilo idealin. fotoğrafta çok iyi görünüyor çünkü
zamanında diyetisyen kontrolünde aylarca 1 kilo alamamışlığım var, evlilik böyle bişi sanırım bende anlamış değilim hiç hayal bile edemezdim en çok 43 kgyi görmüştüm.hayırlısı umarım çabuk kilo alıyorsun sanırım kontrolü elden bırakma :)
Yok kız uzamış.joooker sen yorum yaptıkça şortlar kısalıyor tatlım korkuyorum inadına mini etek durumuna dönecek
teşekkür ederim, şimdi tek sorun selülit, 39 kgkende selülitim vardı gitmiyor bi türlü
hihih :) evet canım benim o :) yaşımı hiç göstermediğim doğrudur, hep aynı tepkiyi alıyorum ya, burdan facebookta eklediğim bi kaç kişi inanamıyor ben olduğuma :)
zaten buraya o resimleri koyan her üye iyi yada kötü eleştirelere maruz kalacağını biliyor en azından ben biliyorum herkez beğendi evet illa sepettek tüm elmalar iyi olacak hali yok :) arada çürüklerde çıkacak eleştirelere açığım rahat olabilirsin :)
HERKEZ BİR DEYİLLL YANİAlıntıladığın cevap sana değildi ki.
Ha evet:
Evet HERKEZ beğenmiş YADA beğenmemiş. Arada ÇÜRÜKLERDE çıkar.
Bay bay :)
Ben şortun modeli öyledir diye düşünmüştüm aslında, lakin değilse de dediğin gibi tangalaştırıyorsa teşhircilik gibi olmuş biraz. Ama ikimizin de kabul ettiği gibi herkesin kendi bedeni, saygı duymak lazım. Ben seni yargılamamıştım kusura bakma yanlış anlaşıldıysam.Canım bunun kendine güvenle ne alakası var. Her g.tü güzel olan g.tü açsa ohoooben yargılamıyorum giysin tabi bana ne?
Ben de aynı şortları giyiyorum ama şortu tangaya dönüştürmek için popomun arasına kadar sokup yukarı kaldırmıyorum. Komik geldi eleştirdim. Sen de beni Yargılama. : D