- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Canım o şort değil tanga.Hatun tatil yapiyor, tatil bölgesinde kot pantolonlami gezecek.. Bizm insanimz bir cümlede olsa elestrisini belirtecek illlaki..
Canım şortuna bayıldım, bittim, çok yakışmış sana. :)Evet canım eve yeni döndümellerimde çiçekler yüzümde bir hüzün :)
Çok tatlisinnn:)))en sevdiğim mod: tatil moduuu
Görünen bu olabilir , benim için de oldukça kısa bir şort ben giyemezdim şahsen. Ama kendine güvenip giymiş , herkesin kendi tercihi. Buna karışmak bize düşmez, isteyen istediğini giymekte özgür. Yargılamak da haddimiz değil .Canım o şort değil tanga.
ilahi jooker :)Canım o şort değil tanga.
Göndere bilirim tatlımCanım şortuna bayıldım, bittim, çok yakışmış sana. :)
Görünen bu olabilir , benim için de oldukça kısa bir şort ben giyemezdim şahsen. Ama kendine güvenip giymiş , herkesin kendi tercihi. Buna karışmak bize düşmez, isteyen istediğini giymekte özgür. Yargılamak da haddimiz değil .
Anlamadım ? :)Göndere bilirim tatlım
şırtları değişebiliriz şekerim hatta basenlerideEki Görüntüle 1585659 Cok kiskandimmm bende sort kombini yaptimmama ben boyle anca kankime kadar gidiyorm o da bi üst katta diye yoksa oda yok yani
şortumu göndereyim çok beğendiysen :)Anlamadım ? :)
Ahahaha teşekkür ederim canım benim çok incesin :) Ama yok olmaz tatlım :)Ş
şortumu göndereyim çok beğendiysen :)
Şo
şırtları değişebiliriz şekerim hatta basenleride
):):): çok şekersin balımSen iste yeterki sekerimm
Canım o şort değil tanga.
Dur kız bırak kisalsinjoooker sen yorum yaptıkça şortlar kısalıyor tatlım korkuyorum inadına mini etek durumuna dönecek
valla burayı ziyaretciler görüosa gözler bayramDur kız bırak kisalsin
Evet bebeğim kesmiyodum da ziyaretci olayını ogrendikten sonra kesiyomvalla burayı ziyaretciler görüosa gözler bayramkuzum sen yüzünü kesion demi bence kes
aynenEvet bebeğim kesmiyodum da ziyaretci olayını ogrendikten sonra kesiyom
Kısa şort giymiyoz ama bizi de dikizleyen olur herhal