- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.166
- 48
Çok teşekkür ederim canım benim sende çok güzelsin :))Basen bilmem ama bence dişiliğin en önemli göstergesi göğüsler :) bu arada fotoların ultra ultra süpersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim sende çok güzelsin :))Basen bilmem ama bence dişiliğin en önemli göstergesi göğüsler :) bu arada fotoların ultra ultra süpersin
Ya kırmızı olsun gerisini boşverr
Bikaç gün oldu cekeli. .. ben nasıl beyazliycam kızlar![]()
Canım bu arada bişey soracağım, sen geceleri falan dışarı çıkıyor musun ? :))Ya kırmızı olsun gerisini boşverr
ahahah ne kadar duyarlısın kızçok hoşsun canım sırt dekoltene bayıldımm
kim ben mi? :)Canım bu arada bişey soracağım, sen geceleri falan dışarı çıkıyor musun ? :))
Evet :)) çünkü gece çektirdiğin fotoğrafın var gayet şık giyinmişsin, yanında da erkek arkadaşın var :) bende gece falan geziyorsun diye düşündüm :) Cidden sana aşık oldum hey maşallah :)Kim
kim ben mi? :)
Ahahaha :)) peşine düşeyim de gör senAn itibariyle dışardayım :)
Korkmaya başlıyorum :) hiç kadın aşığım olmamıştı.Ahahaha :)) peşine düşeyim de gör senaskıntılık yapacağım sana, hemde pala bıyıklı, tesbihli bir erkek kılığında :)) hadi adres ver geliyorum dışarıya :))
![]()
![]()
Korkma canım aaaaaKorkmaya başlıyorum :) hiç kadın aşığım olmamıştı.
Allah onları bize bağışlasın şekerim senden zarar gelmezdi zatenKorkma canım aaaaa![]()
bu arada hazırlanıyorum pala bıyık, tesbih, takım elbise falan
ahahaha gören duyan da beni sapık sanacak
canım kusura bakma sevgilim var .. dünyalar yakışıklısı hemde üzgünüm
![]()
![]()
Amin :))Allah onları bize bağışlasın şekerim senden zarar gelmezdi zaten
bizde seni merak ettik :)günaydın, ben neden burayı geç farkettim acaba :) eklesemmi bilemedim :)
Eki Görüntüle 1583317 Eki Görüntüle 1583318 Eki Görüntüle 1583319 Eki Görüntüle 1583320
Alın kızlar bunlar da benden :))) Göğüs dekoltesi de verdim![]()