- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
Çok teşekkür ederim canım benim sende çok güzelsin :))Basen bilmem ama bence dişiliğin en önemli göstergesi göğüsler :) bu arada fotoların ultra ultra süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim sende çok güzelsin :))Basen bilmem ama bence dişiliğin en önemli göstergesi göğüsler :) bu arada fotoların ultra ultra süpersin
Ya kırmızı olsun gerisini boşverr
Bikaç gün oldu cekeli. .. ben nasıl beyazliycam kızlar
Canım bu arada bişey soracağım, sen geceleri falan dışarı çıkıyor musun ? :))Ya kırmızı olsun gerisini boşverr
ahahah ne kadar duyarlısın kız çok hoşsun canım sırt dekoltene bayıldımm
kim ben mi? :)Canım bu arada bişey soracağım, sen geceleri falan dışarı çıkıyor musun ? :))
Evet :)) çünkü gece çektirdiğin fotoğrafın var gayet şık giyinmişsin, yanında da erkek arkadaşın var :) bende gece falan geziyorsun diye düşündüm :) Cidden sana aşık oldum hey maşallah :) erkek olsam, böyle senin gibi çıtır sarışın bir manitam olsun 100 milyar borcum olsun derdim valla..Kim
kim ben mi? :)
Ahahaha :)) peşine düşeyim de gör sen askıntılık yapacağım sana, hemde pala bıyıklı, tesbihli bir erkek kılığında :)) hadi adres ver geliyorum dışarıya :))An itibariyle dışardayım :)
Korkmaya başlıyorum :) hiç kadın aşığım olmamıştı.Ahahaha :)) peşine düşeyim de gör sen askıntılık yapacağım sana, hemde pala bıyıklı, tesbihli bir erkek kılığında :)) hadi adres ver geliyorum dışarıya :))
Korkma canım aaaaa bu arada hazırlanıyorum pala bıyık, tesbih, takım elbise falan ahahaha gören duyan da beni sapık sanacak canım kusura bakma sevgilim var .. dünyalar yakışıklısı hemde üzgünümKorkmaya başlıyorum :) hiç kadın aşığım olmamıştı.
Allah onları bize bağışlasın şekerim senden zarar gelmezdi zatenKorkma canım aaaaa bu arada hazırlanıyorum pala bıyık, tesbih, takım elbise falan ahahaha gören duyan da beni sapık sanacak canım kusura bakma sevgilim var .. dünyalar yakışıklısı hemde üzgünüm
Amin :))Allah onları bize bağışlasın şekerim senden zarar gelmezdi zaten
bizde seni merak ettik :)günaydın, ben neden burayı geç farkettim acaba :) eklesemmi bilemedim :)
Eki Görüntüle 1583317 Eki Görüntüle 1583318 Eki Görüntüle 1583319 Eki Görüntüle 1583320
Alın kızlar bunlar da benden :))) Göğüs dekoltesi de verdim