aslında eski foto değil konu. konu bugün ne giydiğimiz. konu başlığındanda belli bueski fotoda mı koyabiliyoruz? ben o zaman doğumdan önceki zapzayıf halimi koyayıııım ben sandım o gün üstümüzde ne varsaaa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında eski foto değil konu. konu bugün ne giydiğimiz. konu başlığındanda belli bueski fotoda mı koyabiliyoruz? ben o zaman doğumdan önceki zapzayıf halimi koyayıııım ben sandım o gün üstümüzde ne varsaaa!
aslında eski foto değil konu. konu bugün ne giydiğimiz. konu başlığındanda belli bu
yıllardır bu konuyu takip ederim. konu bugün ne giydiktir. ve başından beri günlük giydiklerini koyuyorlardı üyeler.he tamam ben doğru anlamışım ama bazı paylaşımlarda "bu geçen seneden", "bu gecen pazar çekildi" vs vs gibi şeyler görünce şaşırdım :)
sana kırmızı cokk yakısıyorr
tesekkr ederım tatlm :)Bence sakın beyazlama omuzlarındaki beyaz bluzla esmeralda gibisin bence
fıstıgımsın sen benımmniye beyazliyon kiz çok güzel ten rengin ve ustundekine baaayiiilllldiiimm nasil yakışmış kuzum yaa fizik on numara
ohh. gez sefannn olsun..:)
gel senı de gezdırıyım kızz :) bu sıcakta da gezmek ayrı bı dert gercı..ohh. gez sefannn olsun..:)
gelirim bakkkkgel senı de gezdırıyım kızz :) bu sıcakta da gezmek ayrı bı dert gercı..
kız gel sen sarı afet ben esmer yakarız ortalıgıgelirim bakkkk
kız gel sen sarı afet ben esmer yakarız ortalıgı
Tarzım tarzının aynası şahane bir tarzsın buda öyle +1 çok beğendim
Wuuuwww.. yine muhteşemsin canım :)O zaman eve dönüş vakti
Rica ederim.. Aynen canım yaa. :)Tşk şekerim bu konuyu bir ben ayakta tutuyorum sanırım :) kimsede tık yok