- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
eheheheheh :)) Teşekkürler canım :)pozlara bak pozlara
ziyaretçi sayısı artmış çok güzelsin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eheheheheh :)) Teşekkürler canım :)pozlara bak pozlara
ziyaretçi sayısı artmış çok güzelsin canm
Canım nereden gözüküyor yaa ? nereden gördün ziyaretçi birinin baktığını ?? ayy korkmaya başladım umarım erkek değildir, ve umarım fotoğraflarımız çalınmaz.yok canım 1 ziyaretçi bizi gözetliyo su an
Tam bnm tarzım :)Bikaç gün oldu cekeli. .. ben nasıl beyazliycam kızlar
bebişin hayırlı olsun canımmEki Görüntüle 1583416 bu da benden ama kimse aaaa ne kilolu demesin lütfen yeni doğum yaptığım zamandan....
bebegmm ben pro uyeyımmm bırak da göriym yanıı havamı da attımCanım nereden gözüküyor yaa ? nereden gördün ziyaretçi birinin baktığını ?? ayy korkmaya başladım umarım erkek değildir, ve umarım fotoğraflarımız çalınmaz.
Ben koydum dekoltemi yaa ://. ayy napsam fotoğrafımı kaldırsam mı ? birde şu internet ortamında fotoğraf hırsızlığı diye saçmalık, sahtekarlık var. ya bizim fotoğraflarımızda çalınırsa ?Hımmm o zaman daha dikkat edecez artık dekolte koymayalım
aynen canm nolur nolmaz kötü niyetli ziyaretçiler olabilirHımmm o zaman daha dikkat edecez artık dekolte koymayalım
tesekkr ederımm:)Tam bnm tarzım :)
bebegm ben memnunum ya ve sana da cok yakısıyor emın olBu arada benim popom neden bu kadar büyük yaa !! hayvan gibi popom var tatlibikiz kader arkadaşıyız canım :)) basenlerle savaşıyoruz .. :) basenlerim aldı başını gidiyor
yüzün görünmüyo ama tatlmBen koydum dekoltemi yaa ://. ayy napsam fotoğrafımı kaldırsam mı ? birde şu internet ortamında fotoğraf hırsızlığı diye saçmalık, sahtekarlık var. ya bizim fotoğraflarımızda çalınırsa ?
Aslında her bayana yakışıyor tabii. kadınlığın, dişiliğin bir göstergesidir o da, ama ne bileyim yaa :) erimiyor işte ne yapalım dimi. :)aynen canm nolur nolmaz kötü niyetli ziyaretçiler olabilir
tesekkr ederımm:)
bebegm ben memnunum ya ve sana da cok yakısıyor emın ol
2 doğumbebişin hayırlı olsun canımm
doğum yapan bi bayana gore gayet ıyısın
bebegmm ben pro uyeyımmm bırak da göriym yanıı havamı da attım
Mekik çekecen şekerim ayaklar yerden 50 cm yukarıda popo yerdeAslında her bayana yakışıyor tabii. kadınlığın, dişiliğin bir göstergesidir o da, ama ne bileyim yaa :) erimiyor işte ne yapalım dimi. :)
Doğru yüzüm görünmüyor, iyi ki de karalamışım. ama vücudumu çalarlar ? geçmiş sayfaları da okudum bugün, bir bayan da gitmiş, brezilyalı mı ne bir bayanın fotoğrafını çalmış kafasını kesmiş, bu da benim diye bizi yemeye çaılışıyor, ama deşifre edildi. ne malum ama başka sitelere bizim fotoğraflarımızı çalıp yayınlamamaları ? ben korktum biraz yaa ://yüzün görünmüyo ama tatlm
niye beyazlamak istiyorsun ki bronz halde açık renkler daha çok yakışıyorBikaç gün oldu cekeli. .. ben nasıl beyazliycam kızlar
tecrübe ile sabittirMekik çekecen
Mekik çekecen şekerim ayaklar yerden 50 cm yukarıda popo yerde
maşallah ya2 doğum
cok yandım kız kışın ortasına dogru beyazlarım anca çok tesekkr ederım canmniye beyazlamak istiyorsun ki bronz halde açık renkler daha çok yakışıyor
çok yakışmış beyaz
canım ne desem bılemedım sımdı kendı tercıhınDoğru yüzüm görünmüyor, iyi ki de karalamışım. ama vücudumu çalarlar ? geçmiş sayfaları da okudum bugün, bir bayan da gitmiş, brezilyalı mı ne bir bayanın fotoğrafını çalmış kafasını kesmiş, bu da benim diye bizi yemeye çaılışıyor, ama deşifre edildi. ne malum ama başka sitelere bizim fotoğraflarımızı çalıp yayınlamamaları ? ben korktum biraz yaa ://
Basen bilmem ama bence dişiliğin en önemli göstergesi göğüsler :) bu arada fotoların ultra ultra süpersinAslında her bayana yakışıyor tabii. kadınlığın, dişiliğin bir göstergesidir o da, ama ne bileyim yaa :) erimiyor işte ne yapalım dimi. :)