- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Burda biz askılı giyiyoruz Gaziantep'te oturuyorum ama tabi ince bi hırka istiyo yanında akşam üstü ve akşamları :)mersi tatlim! gunes kendini bi gosteriyooo, bi kaciyo. bugun 13C lerdeyiz.
Turkiyede bahar gelmis artik dogrumuu :)
Çok güzelsin canm tarz yarsmasnda göremedim sanki seni
sağol canım o senin güzel görüşün, sende her zaman çok güzelsin.Burda biz askılı giyiyoruz Gaziantep'te oturuyorum ama tabi ince bi hırka istiyo yanında akşam üstü ve akşamları :)
Çok güzelsin canm tarz yarsmasnda göremedim sanki seni
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Önerin aklımda bulunsun. Bir gün de öyle kombinlerim. :)Spor takılmak güzeldir güzel. O güzel New Balance leri sahsen belki daha farkli kombinlerdim ama. Mesela beige/krem tonlarinda ayak bilegini biraz acikta birakan boyda dar bi skinny ile. Yada beyaz bi skinny ile.
Tezin hayirli ola!
Üstündekinin rengine bayıldım!Sıradan bi iş gününde bugünde böyle.
Çooook teşekkür ederiiiimmm :)Bir spor ayakkabı manyağı olarak ayakkabılarına bittim.Tezin içinde tebrikler. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Önerin aklımda bulunsun. Bir gün de öyle kombinlerim. :)
Üstündekinin rengine bayıldım!
Çooook teşekkür ederiiiimmm :)
buda benden olsun kızlar
Bu şimdi çivit mavisi oluyor değil mi? Çok güzel bir renk. Çok yakışmış
saks mavisi aslında ofisin ışıklarından dolayı bi tık soluk ve koyu çıkmış
teşekkür ederim
Yok yok ışıktan değil.Herkes farklı bir şey söylüyor da ondan sordum.Ama çok güzel bir renk.
Tişörtüne bayıldım yaaaabuda benden olsun bari yaz geldi azcık parlıyım dedim
Tişörtüne bayıldım yaaaa
Aynen çok kullanışlı :)anam bu botlardan almayan kalmadı :)
Her zamanki gibi çok hossun okyyyybacaklarını şekilden şekle sokan ben:)Eki Görüntüle 1513104
teşekkürler canım sende öylesin..Her zamanki gibi çok hossun okyyyy
Bu model pantolonlar pek hoşuma gitmiyor ama senin üzerinde çok hoş durmuş. Üstün ve ayakkabınla yaptığın kombine uymuş. Fıstıksın fıstık.
Oky tatlılığı!bacaklarını şekilden şekle sokan ben:)Eki Görüntüle 1513104
şirineyim şirine derrrrmişim:)Bu model pantolonlar pek hoşuma gitmiyor ama senin üzerinde çok hoş durmuş. Üstün ve ayakkabınla yaptığın kombine uymuş. Fıstıksın fıstık.
Oky tatlılığı!