- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.735
- 60
Ablam yaa çok geçmiş olsunn gitte iğneni ol bari hemen iyileş
Vallahi gayet beyazsin
Ağrılar tam geçmesse gideceğim o zaman yapılacak yada fizik tedavi olacak.
Yok anacım beyaz tenli değilimdir o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam yaa çok geçmiş olsunn gitte iğneni ol bari hemen iyileş
Vallahi gayet beyazsin
çok geçmiş olsun ablacımKıskandım bende ayağımla geleyim dedim,bütün gün benimle olan en kıymetli eşyam.
Ayak hem ameliyatlı hem yeni sakatlandı..
Eki Görüntüle 1506313
ablan yaşlandı artık genç kızken görücektin beni pinolicim,serpil çakmaklı gibiydim dermişimVuhuuuuu
Taş gibisin maşallahablan yaşlandı artık genç kızken görücektin beni pinolicim,serpil çakmaklı gibiydim dermişim
saol canım senin kadar değil..Taş gibisin maşallah
Benim kadar tatlımsaol canım senin kadar değil..
Çok hossun bebegmm
Sağol kuzuuummm.Çok hossun bebegmm
Terlikleri ni yerim
Spor ve rahat guzelll:)Tezimi bitirdim, teslim etmeye gidiyorum. :)
Eki Görüntüle 1511594
Mutlu günler!
Sağol canııım :)Spor ve rahat guzelll:)
Tezin de hayırlı olsunn:)
Spor takılmak güzeldir güzel. O güzel New Balance leri sahsen belki daha farkli kombinlerdim ama. Mesela beige/krem tonlarinda ayak bilegini biraz acikta birakan boyda dar bi skinny ile. Yada beyaz bi skinny ile.Tezimi bitirdim, teslim etmeye gidiyorum. :)
Eki Görüntüle 1511594
Mutlu günler!
Yaz gelmedi mi oralardaa:) beğendim seni:)))Sıradan bi iş gününde bugünde böyle.
mersi tatlim! gunes kendini bi gosteriyooo, bi kaciyo. bugun 13C lerdeyiz.Yaz gelmedi mi oralardaa:) beğendim seni:)))
Bir spor ayakkabı manyağı olarak ayakkabılarına bittim. Tezin içinde tebrikler. Hayırlısı olsunTezimi bitirdim, teslim etmeye gidiyorum. :)
Eki Görüntüle 1511594
Mutlu günler!