- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Teşekkürler tatlım ben de aksine hep dar pantolon kullanirim"))Bu model pantolonlar pek hoşuma gitmiyor ama senin üzerinde çok hoş durmuş. Üstün ve ayakkabınla yaptığın kombine uymuş. Fıstıksın fıstık.
Oky tatlılığı!
Belirtmeyi unutmuşum canım, darlığını değil dizlerini kastetmiştim. :)Teşekkürler tatlım ben de aksine hep dar pantolon kullanirim"))
O ayrı bi dert zaten pantolon dar ya yirtiktan da portluyoBelirtmeyi unutmuşum canım, darlığını değil dizlerini kastetmiştim. :)
Sonra oturunca da diz komple dışarda dimiO ayrı bi dert zaten pantolon dar ya yirtiktan da portluyo
Aynen bi de balık etliyim tam dışarı cikiyoSonra oturunca da diz komple dışarda dimi
Spora devam ediyor musun kuzum? Ele gelen türdensin sen de hahahahAynen bi de balık etliyim tam dışarı cikiyo
Devam ediyorum canım aynen öyleyimSpora devam ediyor musun kuzum? Ele gelen türdensin sen de hahahahöyle derler ya
cirkinnnnn
Basını kes koy bebegmbende koycaktım resim ama silemiyoruz maalesef
fizik çok güzel,yakışmış
Tesekkurler canim
Eki Görüntüle 1501426
Vavv kendimi cok beceriksiz hissettim suan
Herneyse tekrardan, bir kombinasyonda benden :))
Sıradan bi iş gününde bugünde böyle.
pembe elbise çok güzelmiş ve yakışmış birde siyahlı bluz pantolonbazı günlerden kombinlerim :)
waaw mankenlere taş çıkartırsın
Ooo iyi geçmiştir umarım Oky çok hossun:)bu gece rock bara yüksek sadakati izlemeye giderken ben:)
çok sağol canım. muhteşemdi. adamlar iyi müzik yapıyor.Ooo iyi geçmiştir umarım Oky çok hossun:)
oo rejimde olmasam gelirdim. pantalon çok seksi bu arada..
Tesekkrler okycim:)oo rejimde olmasam gelirdim. pantalon çok seksi bu arada..
bu gece rock bara yüksek sadakati izlemeye giderken ben:)
teşekkürler:)güzelsin hatuun :)