çok hoşsun kombinde güzel.bu gece rock bara yüksek sadakati izlemeye giderken ben:)
çok ciciler ve uyumlu tam bahar renkleri.BENDE BUGÜN BÖYLEYİM NE OLACAK BU PEMBE MOR DELİLİĞİMMMM
Çok teşekkürler.çok hoşsun kombinde güzel.
çok ciciler ve uyumlu tam bahar renkleri.
Çok teşekkürler.
denizatak takılarına bittim
Oh koyu renklerden kurtulmusuzzz:)))eteğim otura otura kırıştı bugün ama idare edin
Bugünki kombinimi çok sevdiiim (mütevazi olamadım sorry)! Bu morange rengine (yani kırmızı turuncu karışımı cırtlak bişi) bayılıyorum ama çok sık giymemek gerekiyo.
yooook koyu renklerden asla vazgeçemeeeem : ) havalar yeni yeni duzeliyo napayim ancak basladik bahar kiyafetlerineOh koyu renklerden kurtulmusuzzz:)))
Çok güzel renk canım :)
ay çok güzelllBENDE BUGÜN BÖYLEYİM NE OLACAK BU PEMBE MOR DELİLİĞİMMMM
ben şu piercing olayını sevemedim gitti arkadaşım .
nereden alıyorsun ki 5 tl ye takını. çok güzel zatencanım sadece 5 tl cik :) otantik şeyleri severim takıya çok para vermem tshırtede vermem asla benden tavsiye tshırt her daim sade olsun sade grı sıyah beyaz salaş ama takıyla patlatın :)
nereden alıyorsun ki 5 tl ye takını. çok güzel zaten
ay çok güzelll
özellikle kolyene bayıldımmmmm
Ben de hiç takmadim cesaret de edemiyorum:)ben şu piercing olayını sevemedim gitti arkadaşım .
ama sen seviyorsan gider şimdi yaz da geldi.
yaz geldi evette, cidden boyle cikiyormusun disari canim? ev halin diyemi biraz nasil desem...neyse : D
Evet canım böyle çıkıyorum dışarı :)yaz geldi evette, cidden boyle cikiyormusun disari canim? ev halin diyemi biraz nasil desem...neyse : D
gobek acmak bu yaz oldukca moda oldu evet, lakin bu tarzda pek degil ne yalan soyliim. kombini begenmedim
piercing olayina gelirsek, pek trendler arasinda degil artik birkac senedir.
çekiceğin yer başka bi yerdi anladın senişe giderken benEki Görüntüle 1528379