- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
çok şıksın ve narinsin canım maşallah
kuzum 10 günlük banlıydım şimdi geldim izle beni izleyeyim bakalım olacakmıHişş Norveşli neden sana ulaşılmıyo hiç hı
Ne mesaj ne profil
Hmmm genel olarak çok begendim
Hatta bu pantolonun kotonda görmüştüm ama nerde giyicem diye almamıştim çünkü tam bi ofis için şık bi pantolon :)
Boynunda bi kolye olsaydi daha güzel olurdu ama ben beğendim, )
Bizimlesinnn
Havanın soğuk olduğu buraya kadar geldiiiGerçekten paylaşımın az olduğu bir topic olmuş bugün burada hava soğuk bende böyleyim işte :)
Teşekkür ederim canım :)Havanın soğuk olduğu buraya kadar geldiii
Spor sade ve guzelsin
spor halin hos! like ; )Gerçekten paylaşımın az olduğu bir topic olmuş bugün burada hava soğuk bende böyleyim işte :)
spor halin hos! like ; )
çok şıksın ve narinsin canım maşallah
Çok hossun yine :)Dark blue is the new black diyooor, lacivertlerimle sizlere hayırlı cumalar diliyorum
Ablaa nolduuuuKıskandım bende ayağımla geleyim dedim,bütün gün benimle olan en kıymetli eşyam.
Ayak hem ameliyatlı hem yeni sakatlandı..
Eki Görüntüle 1506313
Çok hossun yine :)
Ablaa nolduuuu
Tenin de bembeyaz
tesekkurler canim. senide gorelim ama yaa! biraz inspiration olsun birbirimize!Çok hossun yine :)
Cok gecmis olsun!Aşil tendonu şişirdik kalınlık oluştu,bandajla koruyorum ağrılar var gidip iğne olmam lazım hastanede.
Ameliyat daha önce oldu,ondada tendonları koparmıştım
Beyaz tenli değilimdir buğdayım buğday
Ablam yaa çok geçmiş olsunn gitte iğneni ol bari hemen iyileşAşil tendonu şişirdik kalınlık oluştu,bandajla koruyorum ağrılar var gidip iğne olmam lazım hastanede.
Ameliyat daha önce oldu,ondada tendonları koparmıştım
Beyaz tenli değilimdir buğdayım buğday
tesekkurler canim. senide gorelim ama yaa! biraz inspiration olsun birbirimize!
Cok gecmis olsun!
Canım önceki sayfalarda var fotoğraflarım şimdi disardayim:)tesekkurler canim. senide gorelim ama yaa! biraz inspiration olsun birbirimize!
Cok gecmis olsun!